08/12/2019 10:29

Πλαστοπροσωπία και παράνομη είσοδο στη Δημοκρατία διερευνά η Αστυνομία στη Λάρνακα

Δύο υποθέσεις πλαστοπροσωπίας και παράνομης εισόδου στη Δημοκρατία διερευνά η Αστυνομία εναντίον δύο ατόμων που προσπάθησαν να χρησιμοποιήσουν ταξιδιωτικά έγγραφα κατά την αναχώρηση τους από το αεροδρόμιο Λάρνακας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία γύρω στις τέσσερις χθες το απόγευμα, δύο άτομα, ένας άνδρας και μία γυναίκα, παρουσιάστηκαν στο αεροδρόμιο Λάρνακας με σκοπό να ταξιδέψουν σε άλλη ευρωπαϊκή χώρα.

Κατά το διαβατηριακό έλεγχο ο άνδρας παρουσίασε στην Αστυνομία δελτίο ταυτότητας ευρωπαϊκής χώρας, με δικαιούχο 19χρονο, ενώ η γυναίκα παρουσίασε διαβατήριο ευρωπαϊκής χώρας, με δικαιούχο 35χρονη καθώς και άδεια διαμονής στην ίδια ευρωπαϊκή χώρα, με ισχύ μέχρι το Δεκέμβριο του 2020.

Ωστόσο στους αστυνομικούς ηγέρθηκαν υποψίες ότι τα ταξιδιωτικά έγγραφα δεν ανήκαν στους δύο υπόπτους, αφού αυτοί δεν έμοιαζαν με τους δικαιούχους των εγγράφων, όπως αυτοί φαίνονταν στις φωτογραφίες στο δελτίο ταυτότητας και στο διαβατήριο.

Ακόμα ηγέρθηκαν υποψίες ότι τα δύο άτομα είχαν αφιχθεί παράνομα στην Κύπρο.

Η Αστυνομία συνέλαβε τον άνδρα ο οποίος αργότερα σήμερα θα παρουσιαστεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας για έκδοση διατάγματος προσωποκράτησης του.

Η γυναίκα, η οποία είναι έγκυος συνελήφθη επίσης ωστόσο στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερη και διευθετήθηκε η προσωρινή παραμονή της σε ξενοδοχείο της Λάρνακας.

Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Λάρνακας.

ΚΥΠΕ

Tags:
Cheap Website Traffic