04/12/2019 14:56

Μικρές συμβουλές για να λάμψουμε στις γιορτές! – Τι μας προτείνει η Δρ. Γεωργία Κουλέρμου για τις γιορτές ώστε να κερδίσουμε τις εντυπώσεις.

Τι προτείνετε στις ενδιαφερόμενες να κάνουν για να αποκτήσουν σαρκώδη χείλη πριν τις γιορτές, χωρίς πρήξιμο;

Σαρκώδη χείλη μπορεί να αποκτήσει μια γυναίκα με τη χρήση κυρίως υαλουρονικού ειδικού για τη συγκεκριμένη περιοχή. Έχει σημασία η αύξηση του όγκου να γίνει με προσοχή και σύμφωνα πάντοτε με την ανατομία της περιοχής για να μην φτάνουμε σε υπερβολικά σημεία που δεν κολακεύουν τη γυναίκα. Καλό είναι αυτή η θεραπεία να γίνει περίπου δυο βδομάδες πριν από τις γιορτές ώστε να μπορέσουν τα χείλη να επανέλθουν στην φυσιολογική τους κατάσταση. Τοποθέτηση παγοκύστεων μετά τη θεραπεία βοηθούν στη μείωση του αρχικού οιδήματος.

Υπάρχει κάποια γρήγορη και αποτελεσματική μέθοδος για να σβήσουμε τα σημάδια του χρόνου πριν τη νέα χρονιά;

Σίγουρα οι πιο αποτελεσματικές μέθοδοι για να σβήσουμε τα σημάδια του χρόνου είναι οι χειρουργικές. Παρόλα αυτά υπάρχουν συντηρητικές θεραπείες με τις οποίες μπορούμε πιο εύκολα και άμεσα να έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Τα ενέσιμα όπως botox και disport θα βοηθήσουν στο να φύγουν οι σκληρές ρυτίδες από το πρόσωπό μας, να ηρεμίσει δηλαδή, η έκφρασή μας από τις σκληρές εκφράσεις του προσώπου που μας δίνουν κουρασμένη όψη και μας προσθέτουν χρόνια. Επίσης τα ενέσιμα υαλουρονικά μπορούν να έρθουν στη συνέχεια να απαλύνουν τη ρυτίδωση, ακόμη και να μειώσουν τη χαλάρωση του δέρματος του προσώπου μας. Στόχος όλων αυτών των θεραπειών είναι να αποκτήσουμε τη ζωντάνια που επιθυμούμε έχοντας λαμπερό και σφριγηλό πρόσωπο.

Συχνά στις φωτογραφίες, εντύπωση κάνουν οι έντονες γωνίες του προσώπου. Τι μας προτείνετε για αύξηση των ζυγωματικών, ώστε να πετύχουμε τη τέλεια γιορτινή φωτογραφία;

Μπορούμε να τονίσουμε τις γωνίες του προσώπου με τη βοήθεια λίπους και υαλουρονικών, όπως και την περιοχή των ζυγωματικών. Χρειάζεται μεγάλη προσοχή και καλή σπουδή του προσώπου μας από τον πλαστικό μας για να μην αλλάζουμε τη φυσιολογική δομή του προσώπου μας.

Λένε πως τα μάτια είναι η πόρτα της ψυχής. Τι θα μπορούσε να πάρει την κούραση από τα μάτια ώστε να αποκτήσουμε ένα λαμπερό βλέμμα χωρίς σακούλες έχοντας ως αποτέλεσμα και τη συνολική ανανεωμένη και ξεκούραστη εικόνα του προσώπου;

Τα μάτια είναι ο καθρέφτης της ψυχής μας και αποτελούν τα κύρια χαρακτηριστικά του προσώπου. Η περιοχή των βλεφάρων είναι η πρώτη που παρουσιάζει προβλήματα χαλάρωσης, από την νεανική κιόλας ηλικία, δεδομένου ότι έχουν το λεπτότερο δέμα και χόριο στο σώμα μας. Η ευαίσθητη αυτή λοιπόν περιοχή των βλεφάρων καταπονείται από το καθημερινό ανοιγόκλειμα των ματιών, αλλά και από το κλάμα, το γέλιο, την κούραση, το μακιγιάζ, το ξενύχτι. Η χαλάρωση των βλεφάρων αντιμετωπίζεται χειρουργικά με τη μέθοδο της βλεφαροπλαστικής. Η βλεφαροπλαστική είναι μια απλή επέμβαση, εφόσον γίνεται από ειδικούς. Πραγματοποιείται υπό τοπική αναισθησία, δεδομένου ότι απαιτείται η συνεργασία του ασθενούς κατά την διάρκεια της επέμβασης, προκειμένου να επιτευχθεί το άριστο αποτέλεσμα.

Με τη βλεφαροπλαστική αντιμετωπίζουμε το κουρασμένο βλέμμα, και το πρόσωπό μας φαίνεται ξεκούραστο

Μπορείτε να βρείτε την Δρ. Γεωργία Κουλέρμου στο ιατρείο της στην Λεωφ. Προδρόμου 65, Λευκωσία στο τηλ. 99657810 και στο κέντρο μαστού του American Medical Center στο τηλ. 22476804.

Facebook

Instagram

 

Tags:
Cheap Website Traffic