25/11/2019 14:15

Τυχαία συνάντηση Προέδρου Αναστασιάδη-Ακιντζί στο ξενοδοχείο στο Βερολίνο

Τυχαία συνάντηση είχαν το πρωί της Δευτέρας ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης και ο Τ/κ ηγέτης Μουσταφά Ακιντζί, στο ξενοδοχείο Adlon Kempinski, όπου καταλύουν.

Συγκεκριμένα, Πρόεδρος Αναστασιάδης και Μουσταφά Ακιντζί συναντήθηκαν το πρωί τυχαία στο πρόγευμα και αντάλλαξαν χαιρετισμό.

Ο ΓΓ του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες αναμένεται να φτάσει το απόγευμα στο ξενοδοχείο, ενόψει των χωριστών επαφών και του άτυπου δείπνου με τους δύο ηγέτες. Στις 18.50 τοπική ώρα θα συναντηθεί με τον Πρόεδρο Αναστασιάδη και στις 19.10 με τον Μουσταφά Ακιντζί. Ο προγραμματισμός για την έναρξη του δείπνου παραμένει για τις 19.30.

Οι διεργασίες για το δείπνο έχουν ξεκινήσει από χθες και συνεχίζονται. Η ειδική απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ Τζέιν Χολ Λουτ είχε το πρωί της Δευτέρας συνάντηση με τον ε/κ διαπραγματευτή Ανδρέα Μαυρογιάννη, διάρκειας περίπου μιας ώρας, με τον οποίο συζήτησε τα διαδικαστικά. Όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ, η κ. Λουτ είχε χθες αργά το βράδυ σύντομη κοινή συνάντηση με τους δύο διαπραγματευτές, Μαυρογιάννη και Ερτσίν.

Tags:
Cheap Website Traffic