24/11/2019 14:38

Λευκωσία – “Δεν ήταν σάπιο το δέντρο. Κόπηκε για χάρη της… βιτρίνας”

Έχει γίνει καταγγελία από πολίτη ότι κόπηκε σύριζα ένα μεγάλο δέντρο ( δείτε φωτογραφία) από συνεργείο του Δήμου Λευκωσίας, προχθές το πρωί στη Λεωφόρο Γρίβα Διγενή στη Λευκωσία, αναφέρει σε ανακοίνωση του το Κίνημα Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το Κίνημα, το δέντρο κόπηκε από το συνεργείο του Δήμου Λευκωσίας με την πρόφαση πως ήταν σαπισμένο. Οι φωτογραφίες όμως που επισυνάπτονται στην ανακοίνωση των Οικολόγων, σύμφωνα με τους πράσινους παρουσιάζουν μια διαφορετική εικόνα. “Το δέντρο φαίνεται υγιέστατο”, αναφέρεται.

Το Κίνημα Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών, έλαβε την καταγγελία ότι ο πραγματικός λόγος για την κοπή του δέντρου δεν ήταν επειδή ήταν σάπιο, αλλά γιατί οι ιδιοκτήτες παρακείμενης πολυκατοικίας ζήτησαν την αφαίρεσή του για να φαίνονται τα πανό που ανάρτησαν για την ενοικίαση των καταστημάτων τους.

“Με μεγάλη μας απογοήτευση παρατηρούμε πως για ακόμη μια φορά, ένα ακόμη δέντρο χάθηκε για χάριν της βιτρίνας”, συμπληρώνει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση.

“Δεν είναι η πρώτη – δυστυχώς – φορά που δέντρα και γενικότερα το περιβάλλον θυσιάζεται για χάριν των οικονομικών συμφερόντων”, καταλήγει.

Tags:
Cheap Website Traffic