22/11/2019 16:59

Η πασίγνωστη εταιρεία που σαμποτάρει τη Black Friday και κλείνει τα μαγαζιά της

Η εταιρεία “The Ordinary” φέτος θα κρατήσει τα μαγαζιά της κλειστά μποϋκοτάροντας τη Black Friday. Δεν είναι όμως η μόνη. Μαζί της κλείνουν και τα εξής brands: NIOD, Hylamide, The Chemistry Brand, Abnomaly, Loopha, HIF. Όλες αυτές οι εταιρείες ανήκουν στον όμιλο Deciem.

Η ημέρα των μεγάλων εκπτώσεων, η περίφημη Black Friday πλησιάζει. Τα καταστήματα έχουν ήδη αρχίσει να ετοιμάζουν τις προσφορές τους, ενώ οι καταναλωτές κάνουν τις οικονομίες τους προκειμένου να προμηθευθούν την ημέρα εκείνη τα προϊόντα που επιθυμούν σε τιμές που φθάνουν ακόμα και το 80%.

Η φιλοσοφία του ομίλου Deciem αναφέρει όμως, πως η μανία της Μαύρης Παρασκευής δεν είναι φιλική προς τον καταναλωτή και πως προτιμά να δώσει μια έκπτωση της τάξεως των 23% στα προϊόντα της για όλο το μήνα από το να συμμετέχει στην παράνοια εκείνης της μέρας.

Η έκπτωση θα διατίθεται όλο το μήνα τόσο στο κατάστημα όσο και για τις online αγορές, με εξαίρεση την 29η Νοεμβρίου, δηλαδή τη Μαύρη Παρασκευή.

“Ο υπερ-καταναλωτισμός αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες απειλές για τον πλανήτη και οι πωλήσεις αυτή τη μέρα μπορούν συχνά να οδηγήσουν σε βιαστικές αποφάσεις αγοράς”, εξήγησαν.

“Δεν αισθανόμαστε πλέον ότι η μαύρη Παρασκευή είναι μια εκδήλωση φιλική προς τον κόσμο ή για τους καταναλωτές και, συνεπώς δε συμμετέχουμε”. ⁣⁣

Tags: