20/11/2019 09:11

Έπεσε από ταράτσα για να αποφύγει την Αστυνομία

Κρίσιμα νοσηλεύεται στο νοσοκομείο, νεαρός από την Ινδία ο οποίος έπεσε από ταράτσα έξι μέτρων προκειμένου να αποφύγει την Αστυνομία. 

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το απόγευμα της Τρίτης, ομοεθνής του πλησίασε μέλη της Ποδηλατικής Αστυνόμευσης, στη Λεμεσό και κατήγγειλε τον νεαρό, ο οποίος βρισκόταν σε παρακείμενο υποστατικό, για κακόβουλη ζημιά στο όχημά του. Όταν τα μέλη της Ποδηλατικής Αστυνόμευσης μετέβησαν στο υποστατικό, ο νεαρός είχε φύγει από το σημείο.

Λίγο αργότερα η Αστυνομία έλαβε πληροφορία  που αφορούσε νεαρό ο οποίος έπεσε από ύψος 6 μέτρων σε φωταγωγό καταστήματος. Όταν η Αστυνομία έσπευσε στο σημείο, διαπιστώθηκε πως πρόκειται για τον νεαρό που αναζητούσαν .

Ο νεαρός, ηλικίας 21 ετών, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου διαπιστώθηκε ότι φέρει κατάγματα σε διάφορα μέρη του σώματός του, καθώς επίσης και κακώσεις στο κεφάλι.

Λόγω κρισιμότητας της κατάστασης της υγείας του, κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά του στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Πηγή: philenews

Tags:
Cheap Website Traffic