18/11/2019 16:08

Θεόδωρος Παναγίδης – Ο γνωστός δημοσιογράφος και συγγραφέας του βιβλίου «The Lives of Others» που ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει μας αποκαλύπτει μικρά μυστικά

Πότε ήταν η τελευταία φορά που νιώσατε πραγματικά χαρούμενος;

Όλως παραδόξως, πριν 1-2 ώρες! Βγήκα έξω για ένα περίπατο, Κυριακή απόγευμα, ηρεμία, αεράκι, ένιωσα τον ήλιο να μου χαϊδεύει το δέρμα και ένιωσα ξαφνικά- χωρίς κάποιο ιδιαίτερο λόγο- μια βαθιά αγαλλίαση! Δεν συμβαίνει πολύ συχνά όμως…

Τι σας κάνει να γελάτε με την καρδιά σας;
Τα βιβλία του P.G. Wodehouse, οι Αμερικανικές κωμωδίες της δεκαετίας του 1930- αλλά και κάποιες στιγμές όταν πάνε όλα τόσο στραβά που η μόνη σωστή αντίδραση είναι να γελάσεις.

Ποιος είναι ο μεγαλύτερος στόχος σας, αυτή την περίοδο;
Να τελειώσω το σενάριο που προσπαθώ να γράψω, και να προχωρήσω το άλλο, τελειωμένο σενάριο το οποίο επιχειρώ να γυρίσω σε ταινία.

Θα προτιμούσατε να είχατε ένα κουμπί με το οποίο θα μπορούσατε να πάρετε πίσω τον χρόνο ή ένα κουμπί για να σταματήσετε τον χρόνο;
Εξαρτάται από τους άλλους. Αν θα σταματήσουμε όλοι, τότε δεν θα με πείραζε να μείνει εδώ ο χρόνος. Αν θα σταματήσω μόνο εγώ, όμως, και θα συνεχίσουν να γερνούν οι υπόλοιποι, αυτό δεν θα το ήθελα- άρα καλύτερα το άλλο κουμπί, και ότι βγει!

Εάν θα μπορούσατε να ταξιδέψετε αυτή την στιγμή, που θα πηγαίνατε;
Πίσω στο χρόνο, όπως μόλις είπαμε! Αλλιώς, δεν ξέρω… ίσως Ιαπωνία ή Ταϊλάνδη.

Τι σας εμπνέει περισσότερο;
Η τρελή αισιοδοξία, και η επιμονή στους χαμένους σκοπούς.

Θεωρείτε πως είστε εσωστρεφής ή εξωστρεφής χαρακτήρας;
Εσωστρεφής, σίγουρα!

Τι εντύπωση πιστεύετε ότι δίνετε όταν συναντάτε κάποιον για πρώτη φορά;
Πιστεύω πως ο κόσμος γενικά διαισθάνεται ότι ενδιαφέρομαι να ακούσω τι έχει να πει- γιατί πραγματικά ενδιαφέρομαι, αλλιώς δεν θα μπορούσα να γράφω κάθε βδομάδα τα profiles που βλέπετε στο βιβλίο μου.

Τι σας κάνει να αισθάνεστε χαρά;
Το αίσθημα της ολοκλήρωσης- είτε πρόκειται για ένα άρθρο, ένα ταξίδι, ή ακόμα και την συμπλήρωση μιας μέρας που ήταν παραγωγική.

Ποια η στάση σας σε ανθρώπους που ξέρετε ότι δεν μπορούν να σας προσφέρουν κάτι σε αντάλλαγμα;
Για να πω την αλήθεια, δεν με απασχολεί.

Τι σας κάνει να αισθάνεστε πιο δυνατός;
Η υποστήριξη της οικογένειας και των φίλων μου.

Ποιο είναι το μεγαλύτερό σας όνειρο;
Δεν κάνω μεγάλα όνειρα, προσπαθώ απλά να κάνω κάθε μέρα κάτι δημιουργικό ή χρήσιμο. Τα υπόλοιπα είναι «τυχερά».

Ο Θεόδωρος Παναγίδης ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει το βιβλίο του «The Lives Of Others» το οποίο θα μπορείτε να βρείτε σε επιλεγμένα βιβλιοπωλεία και στο διαδίκτυο, στην ιστοσελίδα Amazon. Για περισσότερες πληροφορίες:

Facebook

 

Tags:
Cheap Website Traffic