18/11/2019 12:01

ΚΑΙΤΗ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ – Η ιδιοκτήτρια του Beauty Center by Keti Charalambous, μας μιλά για την οριστική μείωση της τριχοφυΐας με το ID-Hair!

Είναι αποτελεσματική η απομάκρυνση της τριχοφυΐας με το IDHair;

Τα Διοδικά Laser είναι ασφαλή και αποτελεσματικά για τη μείωση ή την απομάκρυνση της τριχοφυΐας. Το ID-Hair αποτελεί την καλύτερη συνολικά επιλογή Laser για όλους τους τύπους δέρματος βάση μακροχρόνιων ερευνών στον τομέα της αποτρίχωσης, χάρη στο μήκος κύματος 810nm που επιτυγχάνει τη μέγιστη διεισδυτικότητα με την μεγαλύτερη ασφάλεια, ακόμη και για μελαχρινά δέρματα. Οι συνεδρίες διαρκούν ελάχιστα χάρη στην μεγάλη επιφάνεια της κεφαλής (12x16mm). Είναι κατάλληλο για όλες τις περιοχές, ακόμη και τις πιο ευαίσθητες.

Είναι επώδυνη η αποτρίχωση με το IDHair;

Η αποτρίχωση με το Laser ID-Hair είναι ανώδυνη σε σχέση με την αποτρίχωση με κερί! Διαθέτει ενσωματωμένο σύστημα ψύξης στην κεφαλή καθιστώντας το απόλυτα ανώδυνο για το δέρμα.

Σε ποιες περιοχές εφαρμόζεται;

Μπορεί να εφαρμοστεί οπουδήποτε εμφανίζεται ανεπιθύμητη τριχοφυΐα στο πρόσωπο (άνω χείλος, ζυγωματικά, φαβορίτες, πιγούνι, μύτη) αλλά και στο σώμα (μασχάλες, θηλές, στήθος, πλάτη, κοιλιά, μέση, μπικίνι, μηροί, κνήμες).

Πόσες θεραπείες χρειάζεται κάποιος και πόσο συχνά επαναλαμβάνονται; Τι συμβαίνει με τις ορμονοεξαρτώμενες περιοχές;

Γενικά, οι περισσότεροι άνθρωποι χρειάζονται από 6-8 συνεδρίες θεραπείας για να εξασφαλίσουν το επιθυμητό αποτέλεσμα. Οι συνεδρίες αποτρίχωσης συνήθως απέχουν μεταξύ τους τουλάχιστον 4-6 εβδομάδες (διάστημα που επιτρέπει στις τρίχες να απομακρυνθούν). Ορμονοεξαρτώμενες περιοχές είναι αυτές που κανονικά δεν θα έπρεπε να έχουν τρίχες και αυτό συμβαίνει γιατί τα ανδρογόνα υπερισχύουν των οιστρογόνων, εμφανίζοντας αυξημένη τριχοφυΐα (υπερτρίχωση). Παράδειγμα αποτελεί το σύνδρομο των πολυκυστικών ωοθηκών. Οι περιοχές αυτές αφορούν πρόσωπο και σώμα και απαιτούν συνήθως περισσότερες συνεδρίες Laser. Στην περίπτωση αυτή συστήνεται παράλληλα με την θεραπεία έλεγχος και ρύθμιση από ενδοκρινολόγο.

Βρείτε την Καίτη Χαραλάμπους στο ινστιτούτο Beauty Center by Keti Charalambous στην Λεωφόρο Μεσόγης 162Α, 8280 στην Πάφο και στο τηλέφωνο 99 476588.

Facebook

Instagram: beauty_center_by_keti

 

Tags: