16/11/2019 12:02

Βόμβα από Περδίκη – Πρώην πράκτορες της Μοσάντ στην Κύπρο

Πληροφορίες για έντονη επιχειρηματική δραστηριότητα πρώην πρακτόρων της Μοσάντ στη Κύπρο, αποκαλύπτει με ανακοίνωση του το Κίνημα Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών

Με αφορμή τα δημοσιεύματα για το κατασκοπευτικό βαν, οι Οικολόγοι αναφέρουν ότι η υπόθεση” ανοίγει τον απόρρητο φάκελο των δραστηριοτήτων των πρώην πρακτόρων της Μοσάντ στην Κύπρο.

Ο Πρόεδρος του Κινήματος Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών κ. Γιώργος Περδίκης, είχε πρόσφατα πληροφορηθεί εμπιστευτικά από κυβερνητικό αξιωματούχο ότι διερευνώνται οι επιχειρηματικές δραστηριότητες μιας ομάδας πρώην πρακτόρων της Μοσάντ στη Κύπρο οι οποίοι διαφημίζουν υπηρεσίες παρακολούθησης, υποκλοπών και hacking προς διαφορές ύποπτες κατευθύνσεις.

Μάλιστα υπάρχουν πληροφορίες που συνδέσουν το οργανωμένο έγκλημα με αυτές τις επιχειρήσεις ή/και υπηρεσίες.
Το δημοσίευμα του περιοδικού Forbes είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου.

Επιβάλλεται η πλήρης διερεύνηση και έλεγχος των δραστηριοτήτων αυτών των εταιρειών. Αν η Κυπριακή Δημοκρατία δεν μπορεί να ελέγξει αυτές τις εταιρίες καλύτερα να τις απαγορεύσει.

Σημειώνεται πάντως η ομολογία του πρώην πράκτορα, ότι έχει τη δυνατότητα να παρακολουθήσει κάθε τηλεφωνική επικοινωνία γίνεται με «έξυπνο κινητό τηλέφωνο» (τα γνωστά Smart-phone)” καταλήγει η ανακοίνωση των Πρασίνων.

Tags: