15/11/2019 13:36

Απο τα ΜΜΕ πληροφορήθηκε για τις καταγγελίες εναντίον του ο Δ. Παπαδάκης, καμία επίσημη ενημέρωση από ΕΔΕΚ

 Ο Ευρωβουλευτής Δημήτρης Παπαδάκης, σε γραπτή δήλωσή του, αναφέρει ότι το θέμα της καταγγελίας στο πρόσωπό του, το πληροφορήθηκε από τα Μ.Μ.Ε., χωρίς να υπάρξει οποιαδήποτε επίσημη ενημέρωση από το Κόμμα ενώ μέχρι στιγμής, δεν έχει πληροφορηθεί το περιεχόμενο της καταγγελίας.

Όπως αναφέρει, μετά «τα τελευταία δημοσιεύματα, για την απόφαση του Πολιτικού Γραφείου της ΕΔΕΚ, που διόρισε ερευνώντα λειτουργό για να διερευνήσει τις καταγγελίες του Μαρίνου Σιζόπουλου εναντίον» του, ο κ. Παπαδάκης σημειώνει ότι αναχωρεί σήμερα με επίσημη αποστολή του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για τη Ρουάντα της Αφρικής και θα απουσιάζει από την Κύπρο ως και τις 28 Νοεμβρίου.

Εσωκομματικές κατηγορίες για Παπαδάκη – “Έχασε τη δουλειά της εργαζόμενη στο κόμμα”

Μέχρι τότε ξεκαθαρίζω ότι, είπε, «στην ημερήσια διάταξη του Π.Γ. της Δευτέρας, 11 Νοεμβρίου, δεν υπήρχε κανένα τέτοιο θέμα προς συζήτηση». Παράλληλα την  καταγγελία στο πρόσωπό του, την πληροφορήθηκε από τα Μ.Μ.Ε., χωρίς να υπάρξει οποιαδήποτε επίσημη ενημέρωση από το Κόμμα.  Μέχρι στιγμής, είπε, δεν έχει πληροφορηθεί το περιεχόμενο της καταγγελίας.

Σημειώνει ότι με γνώμονα την ενότητα και την ομοψυχία της ΕΔΕΚ, άφησε πίσω του, «όλα όσα απαράδεκτα διαδραματίστηκαν, κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου καθώς και τις αυθαιρεσίες που ακολούθησαν, ώστε να δουλέψουμε όλοι μαζί για το Κόμμα μας και κυρίως για τον τόπο μας».

Τα χιλιάρικα στους Οικολόγους και η άρνηση Παπαδάκη στο Κ.Σ. ΕΔΕΚ

Η πατρίδα μας, επεσήμανε, «αντιμετωπίζει τη χειρότερη κρίση των τελευταίων δεκαετιών και η ΕΔΕΚ θα έπρεπε να πρωτοστατεί σε όλα τα μέτωπα και κυρίως στο Εθνικό θέμα. Αντ´ αυτού, με αβάσιμες καταγγελίες, κάποιοι οδηγούν το Κόμμα στην εσωστρέφεια και στον αποπροσανατολισμό, από τα σημαντικά καθημερινά ζητήματα».

Τέλος αναφέρει ότι με την επιστροφή του στην Κύπρο και αφού πληροφορηθεί γιατί κατηγορείται, «σίγουρα θα έχω να πω πολύ περισσότερα».

Οικολόγοι – Η διάψευση δημοσιεύματος του i-eidisi και η έκκληση προς τους φίλους της ΕΔΕΚ

Πηγή: ΚΥΠΕ

Tags: