14/11/2019 15:20

Οικολόγοι – Η διάψευση δημοσιεύματος του i-eidisi και η έκκληση προς τους φίλους της ΕΔΕΚ

Διερευνώντας το θέμα της εσωτερικής αντιπαράθεσης που έχει ξεσπάσει μεταξύ στελεχών της ηγεσίας του Κ.Σ. ΕΔΕΚ και του Ευρωβουλευτή Δημήτρη Παπαδάκη, το i-eidisi το πρωί της Πέμπτης μετέδωσε ρεπορτάζ με τον τίτλο “Τα χιλιάρικα στους Οικολόγους και η άρνηση Παπαδάκη στο Κ.Σ. ΕΔΕΚ”. 

Μεταξύ άλλων στο εν λόγω ρεπορτάζ έγινε αναφορά ότι: “Πηγές από την ΕΔΕΚ, προσπαθώντας να μας εξηγήσουν τι ακριβώς εννοούν, μας ανέφεραν ότι κατά την περασμένη θητεία του Δημήτρη Παπαδάκη ως Ευρωβουλευτής, ο οποίος να θυμίσουμε ότι είχε εκλεγεί στη βάση συνεργασίας της ΕΔΕΚ με το Κίνημα Οικολόγων, ο ίδιος έδινε κάποια χιλιάρικα στους Πράσινους, ως μέρος της συμφωνίας που είχε γίνει τότε. Και σε αυτή την περίπτωση τα χρήματα αυτά δεν προέρχονταν από την αντιμισθία του, αναφέρουν οι πληροφορίες, αλλά από αυτά που δικαιούται ως Ευρωβουλευτής για συνεργάτες.

Οι πηγές που μας ανέφεραν τα ως άνω διερωτώνται: Γιατί τότε έδινε και σήμερα όχι;”

Δείτε εδώ ολόκληρο το δημοσίευμα 

Το Κίνημα Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών σε απάντηση του στο άρθρο μας, διαψεύδει το δημοσίευμα και αναφέρει πως “ουδέποτε το Κίνημα Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών έλαβε έστω και ένα ευρώ ως εισφορά από τον ευρωβουλευτή κ. Δημήτρη Παπαδάκη, πόσο μάλλον τις χιλιάδες ευρώ που οι πληροφορίες σας ισχυρίζονται.

Διαψεύδουμε κατηγορηματικά τα όσα το δημοσίευμα σας μας καταλογίζει και επιθυμούμε να προβάλετε και τη διάψευσή μας. Εμείς με τα πρόσφατα δημοσιεύματα μάθαμε πως ο κ. Παπαδάκης καταβάλλει το 10% του μισθού του στην ΕΔΕΚ.

Σας υπενθυμίζουμε πως η αρχική εκλογή του κ. Παπαδάκη στο αξίωμα του ευρωβουλευτή το 2014 οφείλεται στους Οικολόγους. Θερμή μας λοιπόν παράκληση προς τους φίλους της ΕΔΕΚ είναι να μας αφήσουν έξω από τις εσωτερικές του διαφορές” καταλήγει η επιστολή των Οικολόγων προς το i-eidisi.

Tags:
Cheap Website Traffic