01/11/2019 12:19

ΣΑΒΒΑΣ ΣΑΒΒΑ Mastering Beauty – Ο γνωστός και ταλαντούχος makeup artist μας μιλά για το επικείμενο Beauty and Bridal Masterclass, τους στόχους και τα όνειρά του.

 Πως προέκυψε η ιδέα του Beauty & Bridal masterclass;

Αρχικά, κατόπιν ζήτησης από αρκετό κόσμο κυρίως από τα social media τα τελευταία 2 χρόνια. Παράλληλα με αυτό, το τελευταίο διάστημα είχα στο πίσω μέρος του μυαλού μου ότι ήθελα να κάνω κάτι του συγκεκριμένου βεληνεκούς και φιλοσοφίας.

Τι να περιμένουμε από αυτό το masterclass;

Πρόκειται για μια πολύ όμορφη και διαφορετική εμπειρία για τα μέχρι σήμερα Κυπριακά δεδομένα. Οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία μύησης στον κόσμο του μακιγιάζ και της ομορφιάς, όπου μέσω των δύο σχολαστικών makeup demonstrations που θα κάνω, θα δείξω βήμα προς βήμα όλες τις σύγχρονες τεχνικές και μεθόδους που χρειάζεται να γνωρίζει κανείς σήμερα, παράλληλα με τρόπους τοποθέτησης, ιδανικά προϊόντα χρήσης κ.λ.π. Εξυπακούεται φυσικά ότι με την ολοκλήρωση του masterclass θα δωθούν διπλώματα παρακολούθησης καθώς και συγκλονιστικά goodie bags!

Σε ποιους απευθύνεται αυτό το masterclass; Μπορούν να το παρακολουθήσουν και άντρες;

Το «THE BEAUTY & BRIDAL MASTERCLASS» απευθύνεται σε όλους όσοι θέλουν να μάθουν πως να τελειοποιήσουν το μακιγιάζ τους, και να υιοθετήσουν μια σύγχρονη τεχνοτροπία και αισθητική. Συγκεκριμένα, απευθύνεται σε επαγγελματίες makeup artists, ερασιτέχνες λάτρεις του μακιγιάζ, ή γυναίκες που θέλουν να μάθουν να βάφονται σωστά για ειδικές περιπτώσεις ή κάθε μέρα.

Γνωρίζουμε πως με την ολοκλήρωση του masterclass, οι παρευρισκόμενοι θα λάβουν εκπλήξεις. Ισχύει;

Πέρα από τις γνώσεις και τεχνικές που θα αποκομίσουν οι παρευρισκόμενοι, μαζί με το δίπλωμα παρακολούθησης που θα δωθεί στο τέλος της ημέρας, έχω φροντίσει έτσι ώστε ο κάθε παρευρισκόμενος να αποκτήσει το πιο υπέροχο και γενναιόδωρο goodie bag γεμάτο με τα καλύτερα (και προσωπικά αγαπημένα μου) προϊόντα ομορφιάς που υπάρχουν στην αγορά!

Ποια είναι τα όνειρα και οι στόχοι σας για το μέλλον; Σκέφτεστε να υλοποιήσετε και makeup courses για όσους επιθυμούν να γίνουν επαγγελματίες makeup artists;

Όνειρο μου είναι να μην σταματήσω ποτέ να διοχετεύω την έμπνευση και δημιουργικότητά μου μέσω της προσωπικής μου ταυτότητας στο μακιγιάζ. Στόχος μου είναι να καταφέρω μια μέρα να δημιουργήσω ένα καλαίσθητο χώρο εκπαίδευσης μακιγιάζ, υψηλών προδιαγραφών, όπου οι σπουδαστές θα λαμβάνουν σε άρτιο βαθμό την πρακτική εκπαίδευση και την θεωρητική γνώση που χρειάζονται, προκειμένου να μπορούν να ξεχωρίσουν στον πλέον «κορεσμένο» χώρο του μακιγιάζ.

Ο makeup artist Σάββας Σάββα παρουσιάζει ένα μοναδικό beauty masterclass με τίτλο «The Beauty and Bridal Masterclass» την Κυριακή 1η Δεκεμβρίου 2019 στο Metropolitan Square στην Λευκωσία. Για περισσότερες πληροφορίες και εισιτήρια μπορείτε να επικοινωνήσετε στα τηλ.: 22 522282 και 99 794870, ή να κάνετε την αγορά σας online στο https://www.soldoutticketbox.com.

 

 

Tags:
Cheap Website Traffic