01/11/2019 12:41

ΧΡΥΣΟΧΟΕΙΟ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΣΥΛΛΟΓΗ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ/ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2019-2020 – Rain, snow, cosy nights… sounds like Autumn to me!

Υπέροχα και #infashion κοσμήματα, φτιαγμένα με αγάπη και πάθος για τις γυναίκες που τολμούν και επιθυμούν να εντυπωσιάσουν και θέλουν να ξεχωρίσουν με το outfit τους.

Αυτό είναι το μήνυμα της νέας συλλογής Φθινόπωρο/Χειμώνας 2019-2020 του Χρυσοχοείου η Πολιτεία που έρχεται να δώσει ένα αλλιώτικο modern twist σε κλασσικά και διαχρονικά κομμάτια.

Μέσα από μια μεγάλη γκάμα πολύτιμων λίθων και μια άκρως φθινοπωρινή και χειμερινή παλέτα, η νέα συλλογή του Χρυσοχοείου η Πολιτεία την οποία υπογράφει η jewelry designer Χρύσια Γεωργίου, συνδυάζει το κόκκινο της φωτιάς, το πλούσιο χρώμα του σμαραγδιού, το βασιλικό μπλε που έχει το ζαφείρι και το Λονδρέζικο μπλε, το ζεστό χρώμα του κίτρινου, το μαγικό μωβ του αμέθυστου και το εκθαμβωτικό ροζ χρώμα της τουρμαλίνας, σε ένα εντυπωσιακό layering με μια πολυτελή χρυσοκίτρινη βάση 18 καρατίων.

Τα πολύτιμα μαύρα διαμάντια κάνουν την εμφάνισή τους στην υπέροχη συλλογή του Χρυσοχοείου η Πολιτεία, θυμίζοντάς μας τις κρύες νύχτες αυτής της εποχής αλλά και στιγμές ζεστασιάς.

Στόχος της συλλογής, να αποδείξει ότι μπορούμε να αναμείξουμε διάφορους πολύτιμους λίθους από διάφορα χρώματα, δημιουργώντας looks για όλες τις ώρες της ημέρας.

Βρείτε το Χρυσοχοείο η Πολιτεία στη Λεωφ. Κυρηνείας 121, στο Πλατύ Αγλαντζιάς και κλείστε το προσωπικό ενημερωτικό σας ραντεβού καλώντας στο τηλ.: 22 333242.

Facebook
Instagram

Cheap Website Traffic