30/10/2019 20:15

Ποιες είναι οι πιο περίεργες συνέπειες του οργασμού

Στο μυαλό σας μάλλον οργασμός πρέπει να είναι συνδεδεμένος με αστράκια, φωνές, ουρλιαχτά ηδονής, ήχος από χέρια που χτυπάνε τα ξύλινο κρεβάτι του κρεβατιού και (πολύ πιθανόν) φωνές από τους γείτονες του τύπου «έχουμε και παιδιά».

Σίγουρα αυτές είναι αναμενόμενες αντιδράσεις και οι ευχάριστες συνέπειες της κορύφωσης μιας γυναίκας. Έλα όμως που υπάρχουν και κάποιες πιο σπάνιες, σχεδόν εξωφρενικές συνέπειες για μια μικρή μερίδα του γυναικείου πληθυσμού.

Πονοκέφαλοι

Όχι, δεν είναι κάποια παρομοίωση για την ηδονή, είναι μια άσχημη πραγματικότητα για μια πολύ μικρή μερίδα γυναικών του πλανήτη, η οποία υπολογίζεται στο 1%. Μπορεί να οφείλονται σε πολλά και διαφορετικά πράγματα, και σίγουρα αν κάποια κοπέλα βιώνει πονοκέφαλο όταν φτάνει σε κορύφωση -ή αμέσως μετά- καλό είναι να το τσεκάρει.

Φτέρνισμα

Ναι, εντάξει πρέπει να είναι αρκετά αστείο -ιδιαίτερα όταν δεν μπορεί να δικαιολογηθεί λέγοντας πως είναι κρυωμένη. Όμως παρόλα αυτά συμβαίνει, και οι γιατροί δίχως να είναι σίγουρη εικάζουν πως μάλλον έχει να κάνει μια κάποιο μικρό «βραχυκύκλωμα» στο νευρικό σύστημα του ατόμου.

Στα χνάρια της ναρκοληψίας

Έχει παρατηρηθεί πως κάποια άτομα, αφού βιώσουν έντονο οργασμό, πέφτουν σε μια κατάσταση λήθαργου όπου δυσκολεύονται να ελέγξουν τα μέλη τους για 30 περίπου δευτερόλεπτα. Πάλι στα πλαίσια κάποιου μικρού «βραχυκυκλώματος» το σώμα μπαίνει σε φάση ναρκοληψίας, που αποτελεί κομμάτι του κύκλου του ύπνου.

Επιληψία

Εδώ τα πράγματα δεν έχουν σε καμία περίπτωση πλάκα -όχι ότι με τα άλλα είχαν αλλά ΟΚ, λίγο χιούμορ να μου το συγχωρέσετε- αφού σε κάποιες γυναίκες ο οργασμός μπορεί να προκαλέσει κρίσεις επιληψία.

Μετα-οργασμική δυσφορία

Ή πιο απλά κατάθλιψη μετά τον οργασμό. Αυτό μάλλον είναι το πιο συχνό από τα φαινόμενα που σου περιγράφουμε, μιας και 32,8 των φοιτητριών της Αμερικής σε έρευνα που έγινε δήλωσαν ότι έχουν βιώσει αυτή την κατάσταση. Έντονα αρνητικά συναισθήματα, ενοχλητικές σκέψεις και (πολύ συχνά) κλάματα.

Δεν είναι κάτι τρομερό και σίγουρα μπορεί να είναι παροδικό, είναι όμως ευρέως διαδεδομένο σύμπτωμα στις γυναίκες.

Πηγή: askmen.gr

Tags:
Cheap Website Traffic