30/10/2019 11:56

Ο Αβέρωφ πήγε δουλειά με τα πόδια και έκανε και post στο Insta!

Καλό επικοινωνιακό παιχνίδι παίζει ο Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού, καθώς φροντίζει ιδιαίτερα να διατηρεί ενημερωμένους τους followers του στο Instagram, ακόμα και για τον τρόπο που θα πάει στη δουλειά του. 

“Και σήμερα το πρωί ήμουν κολλημένος στην τροχαία κίνηση”, γράφει ο Αβέρωφ Νεοφύτου στο κοινωνικό δίκτυο.  “Αποφάσισα να περπατήσω. Κατέβηκα από το αυτοκίνητο μου, στις 7:50 πμ στο ύψος των φώτων Γαβριηλίδη. Περπάτησα κ στις 7:58 πμ έφθασα στο γραφείο μου. Και αν στα πεζοδρόμια δεν υπήρχαν παράνομα σταθμευμένα αυτοκίνητα και μοτοσικλέτες θα κέρδιζα ακόμη και άλλο χρόνο. Αν έμενα στο αυτοκίνητο θα έφθανα πολύ αργότερα. Η Λευκωσία χρειάζεται απλά και όχι σύνθετα πράγματα για να δώσει ανάσα στο κυκλοφοριακό. Αν υπήρχαν χώροι στάθμευσης περιμετρικά του αστικού πυρήνα για να αφήνουν οι πολίτες τα αυτοκίνητα τους, για να περπατούν ή να αξιοποιούν τα δημόσια μεταφορικά μέσα, η κίνηση θα μειωνόταν κατακόρυφα”, καταλήγει η ανάρτηση του.

Αυτός είναι ενδιαφέρον τρόπος ανάδειξης ενός θέματος που αφορά το κυκλοφοριακό, με μορφή που την αντιλαμβάνεται ο κόσμος. Βέβαια για την λύση που προτείνει ο κ. Αβέρωφ, έχει κάνει και κάποια κοινοβουλευτική προσπάθεια; Αυτό δεν μας το έγραψε. Πάντως συμφωνούμε ότι το πρόβλημα είναι μεγάλο κ. Πρόεδρε…

Δείτε το βίντεο που συνοδεύει την ανάρτηση του Προέδρου του ΔΗΣΥ:

 

View this post on Instagram

 

Και σήμερα το πρωί ήμουν κολλημένος στην τροχαία κίνηση. Αποφάσισα να περπατήσω. Κατέβηκα από το αυτοκίνητο μου, στις 7:50 πμ στο ύψος των φώτων Γαβριηλίδη. Περπάτησα κ στις 7:58 πμ έφθασα στο γραφείο μου. Και αν στα πεζοδρόμια δεν υπήρχαν παράνομα σταθμευμένα αυτοκίνητα και μοτοσικλέτες θα κέρδιζα ακόμη και άλλο χρόνο. Αν έμενα στο αυτοκίνητο θα έφθανα πολύ αργότερα. Η Λευκωσία χρειάζεται απλά και όχι σύνθετα πράγματα για να δώσει ανάσα στο κυκλοφοριακό. Αν υπήρχαν χώροι στάθμευσης περιμετρικά του αστικού πυρήνα για να αφήνουν οι πολίτες τα αυτοκίνητα τους, για να περπατούν ή να αξιοποιούν τα δημόσια μεταφορικά μέσα, η κίνηση θα μειωνόταν κατακόρυφα.

A post shared by Averof Neofytou (@averofcy) on

Tags: