29/10/2019 12:47

Ο Μπραντ Πιτ έχει όρο στο συμβόλαιό του να τρώει σε κάθε ταινία και ο λόγος είναι εξωφρενικός

Στο Once Upon A Time In Hollywood ο Μπραντ Πιτ έχει 2-3 σκηνές όπου ως Κλιφ Μπουθ τρώει μια κατσαρόλα mac ‘n’ cheese και ταυτόχρονα τρώει και ο σκύλος του την κονσέρβα του. Μάλιστα, στην τελευταία σκηνή δοκιμάζει την κονσέρβα και ο ίδιος.

Αυτές οι σκηνές φαίνεται πως είναι μια σταθερά σε κάθε ταινία που έχει παίξει ο Μπραντ Πιτ. Όχι να γλείφει την κονσέρβα του σκύλου, αλλά να είναι μπουκωμένος με κάτι. Είτε θα τρώει ξηρούς καρπούς, είτε κάποιο μικρό fast food, είτε κανονικό φαγητό.

Θα μπορούσε κάποιος να αντιτείνει ότι δεν υπάρχει τίποτα το παράξενο εδώ. Οι ταινίες πρέπει να είναι αληθοφανείς και δε γίνεται να μην υπάρχουν σκηνές φαγητού. Σύμφωνοι ως προς αυτό.

Μόνο που στην περίπτωση του Μπραντ Πιτ οι σκηνές φαγητού περιλαμβάνουν πάντοτε τον ίδιο. Κι αν περιμένατε ότι στον κόσμο που ζούμε, στον κόσμο του Reddit δεν θα υπήρχαν θεωρίες πίσω απ΄αυτό, πλανάστε πλάνην οικτρά.

Κι όχι μόνο θεωρίες, αλλά facts. Το ένα είναι αυτό που είχε παραδεχτεί σε συνέντευξή του πριν λίγες μέρες ότι είναι λιγούρης και ενσωματώνει μόνος του την…μάσηση φαγητού σε κάποιες σκηνές και ο σκηνοθέτης το αποδέχεται.

Το άλλο fact είναι και το πιο παράξενο. Κάποιοι χρήστες του reddit σημείωσαν με αρκετή σιγουριά πως ο Μπραντ Πιτ έχει όρο στα συμβόλαια που υπογράφει σε κάθε ταινία, να έχει σκηνές που τρώει για να φαίνεται το πηγούνι του και η καλοσχηματισμένη κάτω σιαγόνα του πιο συγκεκριμένα.

Ένας χρήστης μάλιστα, που μάλλον έχει πολύ χρόνο ελεύθερο, έκατσε και έψαξε και βρήκε ότι οι ταινίες που ο Μπραντ Πιτ τρώει περισσότερο, είναι αυτές με την υψηλότερη βαθμολογία στο IMDB (7 μ.ο.), τις περισσότερες θετικές κριτικές (67%) και τις περισσότερες εισπράξεις.

peoplegreece.com

Tags: