28/10/2019 14:07

Από τους Οικολόγους στην… Άννα Θεολόγου!

Ηχηρή μεταγραφή από τους Πράσινους της Κύπρου στην Άννα Θεολόγου.

Η Αφροδίτη Αυγουστίνου Χριστινάκη, την οποία γνωρίσαμε διαχρονικά μέσα από τα ερτζιανά αλλά και την τηλεόραση τα προηγούμενα χρόνια, τα τελευταία δύο έτη εργαζόταν ως επικεφαλής στο γραφείου Τύπου του Κινήματος Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών.

Πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας αναφέρουν ότι η Αφροδίτη έχει ήδη δώσει τα χέρια με την ανεξάρτητη βουλευτή Άννα Θεολόγου. Οι πληροφορίες φαίνεται να επαληθεύονται, καθώς όπως πληροφορείται η στήλη από τον Κίνημα Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών η Αφροδίτη Αυγουστίνου Χριστινάκη έχει δώσει την παραίτησή της από τους Πράσινους λίγο πριν τα μέσα Οκτωβρίου.

Εκείνο το οποίο παραμένει ρευστό δεν είναι αν θα συμπορευτεί με την Άννα Θεολόγου – το οποίο θεωρείται βέβαιο – αλλά πιο ρόλο θα έχει δίπλα από την βουλευτή.

Πάντως το γεγονός ότι η βουλευτής έχει επιλέξει μια τέτοια προσωπικότητα ως συνεργάτη της, έχει ήδη προκαλέσει συζητήσεις ως προς τον σκοπό, τους λόγους που έκανε την επιλογή αυτή και αλλά και τους στόχους που έχει. Από την άλλη, ερώτημα παραμένει και ποια προσωπικότητα θα επιλέξουν και οι Οικολόγοι ως επικεφαλής στο γραφείου Τύπου του Πράσινου Κόμματος.

Το i-eidisi εύχεται στην Αφροδίτη, την Άννα αλλά και στους Οικολόγους καλές δουλειές 🙂

 

Tags: