27/10/2019 12:18

Σύλληψη 29χρονου στην Πάφο που καταζητείτο για ληστεία, διάρρηξη κατοικίας και πρόκληση σωματικής βλάβης

Στη σύλληψη 29χρονου προχώρησε η Αστυνομία Πάφου για υπόθεση ληστείας, διάρρηξης κατοικίας, επίθεσης και πρόκλησης πραγματικής σωματικής βλάβης και απειλής.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 29χρονος εντοπίστηκε τις πρωινές ώρες σήμερα και συνελήφθη, αφού καταζητείτο, στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης ληστείας, διάρρηξης κατοικίας, επίθεσης και πρόκλησης πραγματικής σωματικής βλάβης και απειλής, αδικήματα που διαπράχθηκαν στις 28/5/2019 στην Πάφο.

Η σύλληψη του 29χρονου έγινε σήμερα τα ξημερώματα στην Πάφο, από μέλη της Αστυνομίας, τα οποία διενεργούσαν ελέγχους και ανακοπές οχημάτων για έλεγχο ύποπτων προσώπων.

Σύμφωνα με το ιστορικό της υπόθεσης, γύρω στις 3.30 τα ξημερώματα της 28ης Μαΐου του 2019, 23χρονος κατήγγειλε στην Αστυνομία ότι έγινε διάρρηξη στην οικία του, μία ώρα μετά τα μεσάνυχτα της ιδίας μέρας, και πως ο άντρας που έκανε τη διάρρηξη τον απείλησε απαιτώντας να του δώσει χρήματα. Ο άντρας φέρεται επίσης να επιτέθηκε εναντίον του 23χρονου, χτυπώντας τον με τα χέρια στο πρόσωπο.

Στη συνέχεια, σύμφωνα με την καταγγελία του 23χρονου, έκλεψε από την κατοικία χρηματικό ποσό και δύο δακτυλίδια της συζύγου του παραπονούμενου και τράπηκε σε φυγή.

Ο 23χρονος είχε μεταβεί τότε στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου.  Διαπιστώθηκε ότι έφερε θλαστικό τραύμα στο μέτωπο, όπου του έγινε συρραφή. Ακολούθως προέβηκε σε καταγγελία στην Αστυνομία.

Εναντίον του 29χρονου προέκυψε μαρτυρία και σήμερα τα ξημερώματα έγινε κατορθωτή η σύλληψη του.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Πέγειας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Tags: