22/10/2019 10:43

Πεντακάθαρη η πίσω αυλή γνωστότατου μαγαζιού της Λευκωσίας μετά τα χθεσινά – Άμεση η ανταπόκριση (Νέες Φωτογραφίες)

Εχθές το i-eidisi έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφίες από γνωστό μαγαζί στη Λευκωσία, στην πίσω αυλή του οποίου υπήρχαν πεταμένα μαχαιροπήρουνα, πιάτα και γενικά επικρατούσε μια κατάσταση ιδιαίτερα άσχημη και καθόλου επιθυμητή για το κύρος του εν λόγω μαγαζιού.

Δείτε το χθεσινό θέμα κάνοντας ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Άλλωστε η έκπληξη μας ήταν τέτοια – γνωρίζοντας την ποιότητα των υπηρεσιών του μαγαζιού – που αποτέλεσε σημαντικό παράγοντα στη μη δημοσιοποίηση του ονόματος του μαγαζιού. Επιπλέον αξίζει να σημειώσουμε ότι ο εκτεθειμένος εξοπλισμός ανήκει σε catering και όχι στο μαγαζί.

Άμεση ανταπόκριση Υπ. Υγείας και των ιδιοκτητών

Το Υπουργείο Υγείας λαμβάνοντας την ενημέρωση από το portal μας επικοινώνησε με τις υγειονομικές υπηρεσίες του Δήμου Λευκωσίας, οι οποίες επικοινώνησαν με το i-eidisi ζητώντας διευκρινήσεις, οι οποίες και δόθηκαν. Το γεγονός αυτής της κινητικότητας καταδεικνύει τη σημαντικότητα που δίδεται σε θέματα όπως αυτό και απαντά σε όσους επέλεξαν την αρνητική κριτική.

Η ανταπόκριση ήταν επίσης τάχιστη και από μέρους της Διεύθυνσης του εν λόγω μαγαζιού. Επικοινωνώντας με το  i-eidisi σε ένα ιδιαίτερα ευγενικό ύφος, μας ανέφερε ότι αναλαμβάνει το μερίδιο της ευθύνης που της αναλογεί, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν πρόκειται για δικό τους εξοπλισμό.

Το θέμα επιλύθηκε άμεσα, καθώς η Διεύθυνση του μαγαζιού έσπευσε με επί τόπου συνεργείο το οποίο καθάρισε την πίσω αυλή.

Φωτογραφίες που λήφθηκαν σήμερα: 

Τα σχόλια στα κοινωνικά δίκτυα

Το i-eidisi δέχθηκε σωρεία αρνητικών κριτικών για την είδηση που έδωσε στη δημοσιότητα, καθώς και λογοκρισία για την σοβαρότητα του ζητήματος.

Το αποτέλεσμα της δημοσιοποίησης ωστόσο δικαιώνει την επιλογή μας να δημοσιεύσουμε τα γεγονότα, όπως επίσης και να εκφράσουμε την ικανοποίηση μας για την άμεση ανταπόκριση των αρμοδίων αλλά και την αυστηρή και άμεση ανταπόκριση από μέρους της Διεύθυνσης του μαγαζιού.

Ευχόμαστε το catering που έκανε το σφάλμα να αφήσει για κάποιες μέρες εκτεθειμένο των λερωμένο εξοπλισμό του να μην το επαναλάβει, σκεπτόμενο τουλάχιστον την δική του εικόνα, αλλά και την δημόσια υγεία. Η δικαιολογία «το πλυντήριο πιάτων αποστειρώνει», για κάποιους δεν είναι αρκετό…

Tags:
Cheap Website Traffic