22/10/2019 09:27

Εργατικό ατύχημα σε εταιρεία αποθήκευσης υγραερίου στον δρόμο Λάρνακας – Δεκέλειας

Εργατικό ατύχημα σημειώθηκε χθες το πρωί σε εταιρεία αποθήκευσης υγραερίου στον δρόμο Λάρνακας – Δεκέλειας.

Ανακοίνωση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας αναφέρει ότι στις 07.17 χθες το πρωί  λήφθηκε κλήση για εργατικό ατύχημα στις εγκαταστάσεις ιδιωτικής εταιρείας αποθήκευσης υγραερίου στον δρόμο Λάρνακας – Δεκέλειας. Ανταποκρίθηκαν μέλη της Αστυνομίας και Πυροσβεστικής από τον Πυροσβεστικό Σταθμό Ορόκλινης με ομάδα και όχημα διάσωσης .

Ένας άνδρας 59 ετών τραυματίστηκε ύστερα από πτώση από ύψος περίπου 2,5 μέτρων στην οροφή μεταλλικού εμπορευματοκιβωτίου κατά την προσπάθεια του να ανέβει σε ταράτσα.

Έγινε τοποθέτηση του τραυματία σε φορείο ακινητοποίησης και μετακίνηση του με σχοινιά και  χρήση κλίμακας 10,5 μέτρων. Ο τραυματίας παραδόθηκε σε ασθενοφόρο για μεταφορά του στο Τ.Α.Ε.Π. του νοσοκομείου Λάρνακας.

Εξάλλου στη Λεμεσό οι αρχές διερευνούν υπόθεση εμπρησμού μοτοσικλέτας.

Στην ανακοίνωση της ΠΥ αναφέρεται ότι στις  23.26  λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά στη μοτοσικλέτα που ήταν σταθμευμένη σε ιδιωτικό χώρο στάθμευσης στη Γερμασόγεια. Από την πυρκαγιά η μοτοσυκλέτα υπέστη εκτεταμένες ζημιές. Ανταποκρίθηκαν μέλη της Αστυνομίας και της πυροσβεστικής με  1 πυροσβεστικό όχημα από το Σταθμό Αγίου Νικολάου και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 00.10.

Τα αίτια της πυρκαγιάς διερευνήθηκαν σε συνεργασία με την Αστυνομία  και η πυρκαγιά οφείλεται σε εμπρησμό.

Συνολικά από τις 06.00 της 21ης  Οκτωβρίου μέχρι και τις 06.00 σήμερα το πρωί η ΠΥ ανταποκρίθηκε  σε 43 κλήσεις για βοήθεια ,27 πυρκαγιές ,15 ειδικές εξυπηρετήσεις και 1 ψευδή κλήση.