21/10/2019 11:34

Η πίσω αυλή γνωστότατου μαγαζιού της Λευκωσίας με λερωμένα πιάτα, μαχαιροπήρουνα κτλ (Φωτογραφίες)

Ιδιαίτερα γνωστό μαγαζί, το οποίο βρίσκεται στο κέντρο της πρωτεύουσας, έχει θορυβήσει όσους πέρασαν και έτυχε να γυρίσουν το κεφάλι τους προς την πίσω αυλή του, διαπιστώνοντας τι επικρατεί. 

ΝΕΟΤΕΡΑ: Πεντακάθαρη η πίσω αυλή γνωστότατου μαγαζιού της Λευκωσίας μετά τα χθεσινά – Άμεση η ανταπόκριση (Νέες Φωτογραφίες)

Το i-eidisi έχει δεχθεί παράπονα αναφορικά με το εν λόγω μαγαζί και σήμερα δίνει στην δημοσιότητα φωτογραφικό υλικό από την κατάσταση που επικρατεί.

Σκοπός δεν είναι η δυσφήμιση του οποιουδήποτε μαγαζιού, αλλά από την στιγμή που ενδέχεται να τεθεί σε κίνδυνο η δημόσια υγεία, το θέμα χρήζει άμεσης διαχείρισης τόσο από το κράτος μέσω των αρμόδιων υπηρεσιών του, όσο και από την διεύθυνση του εν λόγω χώρου.

“Πάει ο κόσμος και τρώει με εκείνα τα μαχαιροπήρουνα και πιάτα που είναι γεμάτα αποφάγια και τα γλείφουν οι γάτοι”, ήταν μια από τις χαρακτηριστικές αναφορές που έφτασαν στην αίθουσα σύνταξης της ιστοσελίδας μας.

Σε πρώτη φάση το i-eidisi θα αρκεστεί στην δημοσίευση των φωτογραφιών, αναμένοντας ότι το πρόβλημα θα διευθετηθεί άμεσα.  Αν αυτό αφεθεί στο έλεος του Θεού και ουδείς ασχοληθεί με την πρέπουσα σημασία, η ιστοσελίδα μας εντός 24 ωρών (12:00 το μεσημέρι της Τρίτης 22 Οκτ. 2019)  θα επανέλθει δημοσιοποιώντας τα πλήρη στοιχεία του χώρου, σε μια προσπάθεια να διαφυλαχθεί η δημόσια υγεία.

Αναμένουμε!

 

 

Tags:
Cheap Website Traffic