21/10/2019 10:50

Δημόσια καταγγελία: Άγρια επίθεση κατά του Ζήνωνα Νεοφύτου στα Λουτρά της Αφροδίτης

“Ο κ. Ζήνωνας Νεοφύτου, σε επίσκεψή μας στην περιοχή, καταγγέλλει ότι ακινητοποιήθηκε από ομάδα νεαρών οι οποίοι συνόδευαν την πλατφόρμα που πήγε να απομακρύνει το τροχόσπιτό τους από την περιοχή”, αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Κίνημα Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών.

Στην ουσία αντικαθιστώντας την Αστυνομία αναφέρει η ανακοίνωση, έξι άτομα με δυο αυτοκίνητα εισήλθαν στην περιοχή, ακινητοποίησαν με τη χρήση βίας τον κ. Ζήνωνα, του αφαίρεσαν το κινητό τηλέφωνο, μετακίνησαν παράνομα δυο αυτοκίνητα που ήταν δίπλα στο τροχόσπιτο και εγκατέλειψαν την περιοχή. “Ήταν εφοδιασμένοι με δεντροκοπτική μηχανή με την οποία αφαίρεσαν ένα τεράστιο μέρος από την χαρουπιά στην οποία ήταν δίπλα το τροχόσπιτο”.

Σε δηλώσεις του ο Επαρχιακός Γραμματέας Πάφου του Κινήματος Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών κ. Ανδρέας Ευλαβής ανέφερε πως «δεν εξετάζουμε το γεγονός εάν ο κύριος Νεοφύτου χρησιμοποιούσε τον χώρο τα τελευταία 30 χρόνια σαν μόνιμη κατοικία του, νόμιμα ή παράνομα. Σημασία έχει ο τρόπος που έγινε η επιχείρηση απομάκρυνσης ο οποίος ήταν βίαιος και παράνομος».

Ο κ. Ευλαβής πρόσθεσε πως «καλούμε την Αστυνομία στην οποία έχει γίνει ήδη καταγγελία από τον παραπονούμενο, όπως διερευνήσει σε βάθος την υπόθεση διαφορετικά θα επικρατήσει στην περιοχή ο νόμος της ζούγκλας».

“Να σημειώσουμε ότι το τελευταίο διάστημα στο διαμέρισμα Πόλης Χρυσοχούς ζήσαμε γεγονότα αυθαιρεσίας στην Αργάκα, στη Λάρα, στην πόλη Χρυσοχούς κτλ”, καταλήγει η ανακοίνωση που έχει την μορφή δημόσιας καταγγελίας.

Tags: