20/10/2019 14:12

Χαιρετίζει τη διαμαρτυρία για τις κεραίες κινητής τηλεφωνίας στη Δερύνεια το Κίνημα Οικολόγων

Προτεραιότητα της πολιτείας πρέπει να είναι η υγεία των πολιτών, τόνισε σήμερα ο Πρόεδρος του Κινήματος Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών, Γιώργος Περδίκης ο οποίος παρευρέθηκε σε εκδήλωση διαμαρτυρίας των κατοίκων της Δερύνειας για τις κεραίες κινητής τηλεφωνίας.

«Να σταματήσει η ασυδοσία των εταιρειών κινητής τηλεφωνίας”, ανέφερε συγκεκριμένα ο κ. Περδίκης, τονίζοντας πως “προτεραιότητα της πολιτείας πρέπει να είναι η υγεία των πολιτών και να περάσει σε δεύτερη μοίρα το συμφέρον της εταιρείας τηλεπικοινωνιών»

Ο κ. Περδίκης υπενθύμισε ότι ενώπιον της Βουλής εκκρεμούν τέσσερις προτάσεις νόμου των Οικολόγων σχετικά με τις κεραίες κινητής τηλεφωνίας τις οποίες, όπως είπε, τα κόμματα αρνούνται να προωθήσουν προς ψήφιση.

Το Κίνημα Οικολόγων – Συνεργασίας Πολιτών προτείνει την μείωση των ορίων έκθεσης των πολιτών σε ηλεκτρομαγνητικά πεδία από κεραίες κινητής τηλεφωνίας, τηλεοπτικών και ραδιοφωνικών σταθμών και των ραντάρ. Σύμφωνα με στοιχεία που παρουσιάστηκαν στη Βουλή, στην Κύπρο υπάρχουν 1.300 κεραίες κινητής τηλεφωνίας οι μισές εκ των οποίων δεν είναι αδειοδοτημένες.

ΚΥΠΕ

Tags:
Cheap Website Traffic