18/10/2019 10:42

Πυρκαγιά σε δύο οχήματα στην Αραδίππου

Πυρκαγιά προκλήθηκε σε δύο οχήματα που ήταν σταθμευμένα στην Αραδίππου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση, η ώρα 03.11 λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε δύο οχήματα τα οποία βρίσκονταν σταθμευμένα  σε δρόμο στην οδό Σερρών στην περιοχή “Καμάρες” της Αραδίππου.

Ανταποκρίθηκαν μέλη της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας από τον Πυροσβεστικό Σταθμό Πάφου με δύο στελεχωμένα πυροσβεστικά οχήματα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 03.26.

Από την πυρκαγιά τα οχήματα υπέστησαν εκτεταμένες ζημιές. Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς χρειάστηκε να γίνει χρήση αναπνευστικών συσκευών. Τα αίτια της πυρκαγιάς θα διερευνηθούν σήμερα σε συνεργασία με την Αστυνομία.

Εξάλλου, η ώρα 14.58 λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε  διαμέρισμα στον πρώτο όροφο διώροφης οικοδομής στην οδό Αγρινίου. Ανταποκρίθηκαν μέλη της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας από τον Πυροσβεστικό Σταθμό Πάφου με 2 στελεχωμένα πυροσβεστικά οχήματα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 15.15.

Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε στο υπνοδωμάτιο του διαμερίσματος. Από την πυρκαγιά καταστράφηκε επίπλωση, ρουχισμός, ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές. Από τον καπνό επηρεάστηκε και το υπόλοιπο διαμέρισμα. Δεν κινδύνεψε κανείς.

Έγινε είσοδος των πυροσβεστών με την χρήση κλίμακας 10.5μ. από το μπαλκόνι του διαμερίσματος και για την κατάσβεση της πυρκαγιάς χρήση αναπνευστικών συσκευών. Τα ακριβή αίτια της πυρκαγιάς θα διερευνηθούν σήμερα σε συνεργασία με την Αστυνομία και την Ηλεκτρομηχανολογική Υπηρεσία. Η πυρκαγιά να προκλήθηκε λόγω ηλεκτρικού προβλήματος σε ηλεκτρική συσκευή δεν μπορεί να αποκλειστεί.

Όπως σημειώνεται, η Πυροσβεστική Υπηρεσία το τελευταίο 24ωρο, ανταποκρίθηκε  σε 49 κλήσεις για βοήθεια, 32 πυρκαγιές, 15 ειδικές εξυπηρετήσεις και 2 ψευδείς κλήσεις.

Cheap Website Traffic