15/10/2019 21:00

Τους χάριζε τα δίδακτρα για να ποζάρουν γυμνοί (βίντεο)

Φρίκη και συγκλονισμό προκαλούν οι πληροφορίες που έχουν στη διάθεσή τους οι αρχές για τον τρόπο δράσης του 42χρονου. Ο καθηγητής λογιστικής φέρεται να παρέδιδε ιδιαίτερα μαθήματα ζητώντας ως αντάλλαγμα από τους ανήλικους μαθητές του να ποζάρουν στον φακό του σε άσεμνες στάσεις.

Τον άφησαν ελεύθερο..

Όλα άρχισαν πριν από περίπου έναν μήνα, οπότε ο 42χρονος κατέληξε στα χέρια των αρχών – μετά από καταγγελία ενός από τους μαθητές του. Στις 13 Σεπτεμβριου 15χρονος κατήγγειλε τον εκπαιδευτικό ότι κατά τη διάρκεια του μαθήματος του ζήτησε να προβεί σε άσεμνες πράξεις και τον υποχρέωνε να παρακολουθεί ταινία ακατάλληλου περιεχομένου. Το δικαστήριο είχε διατάξει την κράτησή του για 8 ημέρες και αμέσως μετά αφέθηκε ελεύθερος αφού οι αρχές δεν βρήκαν ενοχοποιητικά στοιχεία.

Συνέχισαν να ψάχνουν..

Παρόλα αυτά η έρευνα συνεχίστηκε και το γραφείο καταπολέμησης ηλεκτρονικού εγκλήματος άρχισε να ξετυλίγει το νήμα.

Ανδρέας Αναστασιάδης – Υπεύθυνος Γραφείου Καταπολέμησης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος

“Εντοπίστηκαν διάφορα τεκμήρια όπως ηλεκτρονικοί υπολογιστές κινητό τηλέφωνο κλπ. Από την αρχική εξέταση του υπολογιστή εντοπίστηκαν βίντεο και φωτογραφίες σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκων”.

Στην κατοχή του 42χρονου εντοπίστηκαν βίντεο και φωτογραφίες έξι ανήλικων μαθητών του, τους οποίους φέρεται να εξανάγκαζε να προβαίνουν σε άσεμνες στάσεις.

Ανδρέας Αναστασιάδης – Υπεύθυνος Γραφείου Καταπολέμησης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος
“Πρώτη φορά μιλάμε για παραγωγή πορνογραφικού υλικού παιδικής πορνογραφίας και η υπόθεση είναι πολύ σοβαρή”.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν στη διάθεσή τους οι αρχές, ο 42χρονος φέρεται να ζητούσε από τους μαθητές του αντί να πληρώνουν τα δίδακτρα να τον πληρώνουν με… ακατάλληλες πόζες μπροστά στο φακό του.

Στο κάδρο και η .. εμπορία 

Στο κάδρο των ανακριτών έχει τεθεί και το ερώτημα αν σκοπός του ήταν η διανομή και εμπορία του υλικού που κατείχε.

Ανδρέας Αναστασιάδης – Υπεύθυνος Γραφείου Καταπολέμησης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος
“Μόλις χθες αρχίσαμε την διερεύνηση της υπόθεσης όλα τα ενδεχόμενα διερευνώνται”

Ο 42χρονος παραπέμφθηκε ενώπιον δικαιοσύνης με το δικαστήριο να διατάζει την 8ημερη προσωποκράτηση του.

Την ίδια ώρα άνοιξε κύκλος καταθέσεων ώστε να μπορούν οι ανακριτές της υπόθεσης να ενώσουν τα κομμάτια του παζλ… Εν αναμονή και των επιστημονικών εξετάσεων από τα τεκμήρια που παραλήφθηκαν από το σπίτι του., με τον ίδιο σύμφωνα με αστυνομικές πηγές να αρνείται και να δίνει διάφορες δικαιολογίες.

Δείτε το video στο alphanews.live.com

Tags: