14/10/2019 11:53

Ληστεία έξω από Τράπεζα στην Πάφο

Σε εγρήγορση τέθηκε η Αστυνομία στην Πάφο, μετά από ενημέρωση που έλαβε σχετικά με διεξαγωγή ληστείας έξω από τράπεζα.

Η αρχική πληροφόρηση αναφέρει ότι πρόκειται για ληστεία που έγινε σε βάρος υπαλλήλων ξενοδοχείο από δύο άγνωστα πρόσωπα που είχαν καλυμμένα το πρόσωπά τους, έξω από τράπεζα στην Κάτω Πάφο.

Οι δράστες, σύμφωνα με την αρχική πληροφόρηση επιτέθηκαν σε δύο γυναίκες με μαχαίρι, κόβοντας την τσάντα που κρατούσε μια εκ των δύο. Έπειτα τράπηκαν σε φυγή προς άγνωστη κατεύθυνση.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η τσάντα περιείχε το χρηματικό ποσό των 30χλδ ευρώ και αφορούν εισπράξεις ξενοδοχείου που θα έπρεπε να κατατεθούν σε λογαριασμό. Οι δύο υπάλληλοι του ξενοδοχείου, ηλικίας 25 και 26 χρόνων, έφυγαν από το ξενοδοχείο – το οποίο βρίσκεται σε κοντινή απόσταση – πεζές.

Η αστυνομία ενεργοποίησε όλες τις δυνάμεις της, ελέγχοντας δρόμους και διεξάγοντας περιπολίες με σκοπό να εντοπίσει τους δράστες.

Στο σημείο της ληστείας διεξάγονται έρευνες, λαμβάνονται καταθέσεις αλλά και μαρτυρίες ενώ γίνεται προσπάθεια εντοπισμού και τεκμηρίων. Τα κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης υποστατικών της περιοχής είναι πλέον υπό έρευνα, σε μια προσπάθεια να εντοπιστεί η πορεία διαφυγής των δραστών.

 

Tags:
Cheap Website Traffic