11/10/2019 13:15

Αχρείαστη και επιζήμια, χαρακτηρίζει η Ελληνική Τράπεζα την σημερινή 24ώρη στάση εργασίας της ΕΤΥΚ

Αχρείαστη και επιζήμια για το ίδιο το προσωπικό, χαρακτηρίζει η Ελληνική Τράπεζα τη σημερινή 24ώρη στάση εργασίας της ΕΤΥΚ.

Σύμφωνα με την Ελληνική Τράπεζα, η Διοίκηση της τράπεζας έχει προχωρήσει με αυξήσεις στο προσωπικό της, πολύ μεγαλύτερες από ότι ζητά η ΕΤΥΚ και με πιο δίκαιο και αξιοκρατικό τρόπο και έχει επίσης καθιερώσει και κατώτατο μισθό 1.300 ευρώ.

«Παρά την έκκληση της ΕΤΥΚ για απεργία, περίπου 600 άτομα έχουν προσέλθει κανονικά στην εργασία τους», αναφέρει και προσθέτει ότι «πέραν του δικτύου των καταστημάτων, τα υπόλοιπα Τμήματα της Τράπεζας εργάζονται κανονικά».

Αναφέρει επίσης ότι πολύ σημαντικό είναι ότι τα ψηφιακά κανάλια, το web banking και το Hellenic Bank Mobile App είναι στη διάθεση του κοινού, όπως και οι ΑΤΜ αλλά και οι κάρτες των πελατών.

Τέλος, η Διοίκηση της Ελληνικής Τράπεζας καλεί την ΕΤΥΚ να προσεγγίσει με υπευθυνότητα και θετικό πνεύμα, όπως αναφέρει, «το τραπέζι των διαπραγματεύσεων και να προσέλθει σε διάλογο προς όφελος του προσωπικού, αλλά και των πελατών μας».

Tags:
Cheap Website Traffic