04/10/2019 15:10

Πλησιάζει το 3ο AUTUMN FESTIVAL HALLOWEEN EDITION – “Everything’s better with a bit of magic…”

Είστε έτοιμοι για Trick or Treat?! 

Το 3Φθινοπωρινό Φεστιβάλ Halloween Edition, by Inspired Family Fun έρχεται και πάλι κοντά μας το Σάββατο 19 και την Κυριακή, 20 Σεπτεμβρίου στο Πάρκο Ακροπόλεως, στην Λευκωσία και το τριήμερο 26, 27 και 28 Οκτωβρίου 2019 στο Δασικό Πάρκο Λεμεσού. Με πολλές εκπλήξεις και ξεχωριστές δραστηριότητες όπως Halloween πάρτι, κολοκύθες για σκάλισμα και στόλισμα, χειροποίητες καραμέλες και γλυκά, συγκρουόμενες βαρκούλες, βόλτες με άλογα και πόνυ, bungee jumping, funfair και άλλα πολλά, που θα συμβάλουν στην δημιουργία μιας χαρούμενης και δημιουργικής ατμόσφαιρας η οποία υπόσχεται να μυήσει μικρούς και μεγάλους στη μαγεία του Halloween! Η είσοδος ανέρχεται στα 2 ευρώ το άτομο και περιλαμβάνει trick or treat, χειροτεχνίες και ένα πλούσιο πρόγραμμα ψυχαγωγίας με Halloween parties, χορούς, διαγωνισμούς, Halloween Zumba, αφηγήσεις «τρομαχτικών» παραμυθιών από αγαπημένους ηθοποιούς και άλλες εκπλήξεις. Οι εκδηλώσεις θα στηρίξουν το Καρϊσκάκειο Ίδρυμα και οι εθελοντές θα είναι όπως πάντα εκεί για δειγματολειψίες.

Το 3ο Φθινοπωρινό Φεστιβάλ Halloween Edition στηρίζουν, τα So Easy Stores, η εταιρία Phil Andreou, η εταιρία Lounic και ο Δήμος Στροβόλου. Υποστηρίζει η Cal Creative Communication και τα εστιατόρια McDonalds. Χορηγοί επικοινωνίας ο Love FM, το περιοδικό «Beautiful People» και το Russian Wave Radio.

Ραντεβού το Σάββατο 19 και την Κυριακή, 20 Οκτωβρίου 2019 στο Πάρκο Ακροπόλεως στην Λευκωσία, και το Σάββατο 26, Κυριακή 27 και την Δευτέρα, 28 Οκτωβρίου στο Δασικό Πάρκο στην Λεμεσό. Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε το «Inspired Family Fun – Αll for a good cause» στο τηλ.: 99300256

Facebook 
Instagram

Tags: