04/10/2019 12:59

Δρ Άγγελος Καρατζιάς: Λιποαναρρόφηση νέας γενιάς με Vaser 3D Lipo!

Ο Δρ. Άγγελος Καρατζιάς, πλαστικός χειρουργός αισθητικής και αποκατάστασης, μας αποκαλύπτει τα πάντα γύρω από τη νέα μέθοδο λιποαναρρόφησης και λιπογλυπτικής που ακούει στο όνομα Vaser.

Δρ Καρατζιά, μπορείτε να μας πείτε λίγα λόγια για το Vaser;

Photography by Lee Lee.

To VaserLipo HD, όπως είναι το πλήρες όνομά του, είναι ό,τι πιο σύγχρονο έχει να επιδείξει η πλαστική χειρουργική στον τομέα της ελάχιστα επεμβατικής λιποαναρρόφησης. Η πρωτοποριακή αυτή μέθοδος βασίζεται στη δύναμη των υπερήχων, γεγονός που κάνει την όλη διαδικασία  εξαιρετικά απλή αλλά ταυτόχρονα και εντυπωσιακά αποτελεσματική. Ανάλογα με την ποσότητα του λίπους που θέλουμε να αφαιρεθεί μπορεί να διαρκέσει από 1 έως και 3 ώρες. Το μηχάνημα λιποαναρρόφησης Vaser Lipo πηγαίνει τη θεραπεία ένα βήμα πιο μπροστά αντιμετωπίζοντας οριστικά τη χαλάρωση, τα παχάκια αλλά και την κυτταρίτιδα. Παράλληλα μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σε περιπτώσεις που ο ασθενής απλά επιζητά καλύτερη σμίλευση και σχηματισμό της περιοχής όπως γίνεται συνήθως στους κοιλιακούς για δημιουργία 6-pack.

Πως πραγματοποιείται η θεραπεία με το VaserLipo HD;

Γίνεται σε μια μόνο συνεδρία, με ελάχιστη ταλαιπωρία (είναι ανώδυνη που φτάνει στα όρια του να μην θεωρείται παρεπεμβατική) και είναι παράλληλα εύκολη στη αποθεραπεία. Πραγματοποιείται συχνά στο ιατρείο με άμεση επιστροφή στο σπίτι και είναι μια απολύτως ασφαλής και ελεγχόμενη μέθοδος.

Γιατί να επιλέξει κάποιος την μέθοδο αυτή και ποια η διαφορά της από άλλες σχετικές μεθόδους λιποαναρρόφησης;

Η μέθοδος αυτή δίνει την δυνατότητα στον πλαστικό χειρουργό να κάνει εξαιρετικά λεπτούς χειρισμούς, ώστε να είναι σε θέση να σμιλεύει τους μύες της κοιλιάς ή τις γραμμώσεις των μυών στο επιθυμητό σημείο. Το μηχάνημα αυτό διαλύει το τοπικό λίπος, κάτι το οποίο έχει και θετικές επιπτώσεις στην υγεία μας. Το Vaser λόγω της δύναμης του υπερήχου συσφίγγει και αποτρέπει τη χαλάρωση κατά την απομάκρυνση του λίπους. Είναι η μόνη μέθοδος που μπορεί να σμιλεύσει κοιλιακούς και να δώσει γράμμωση, ένα σημαντικό σημείο στο οποίο άλλες τεχνικές αποτυγχάνουν. Δεν αφήνει σημάδια και είναι μια πιο αποτελεσματική μέθοδος λιποαναρρόφησης σε σύγκριση με άλλες. Αξίζει ωστόσο να σημειωθεί, ότι η μέθοδος αυτή, όπως και οποιαδήποτε άλλη μορφή λιποαναρρόφησης δεν ενδείκνυται για παχύσαρκους ανθρώπους καθώς δεν είναι μέθοδος απώλειας βάρους.

Είναι το Vaser ιδανικό για γυναίκες και άντρες;

Βεβαίως! Το Vaser μπορεί να εφαρμοστεί σε κάθε γυναίκα ή άνδρα με τοπικά συσσωρευμένο λίπος ή για να βελτιώσει σε υπέρτατο βαθμό τη γράμμωσή του.

Με ποιες άλλες τεχνικές μπορεί να συνδυαστεί το μηχάνημα Vaser;

Το μηχάνημα αυτό συνδυάζεται άριστα με το αγαπημένο των celebrities BBL (Brazilian Butt Lift) την αυξητική γλουτών δηλαδή και με την αυξητική στήθους με αυτόλογο λίπος, καθώς το λίπος που αφαιρείται από ένα μέρος του σώματος χρησιμοποιείται για να προσδώσει όγκο σε άλλες περιοχές που τον χρειαζόμαστε.

  • Ο Δρ. Άγγελος Καρατζιάς είναι πλαστικός χειρουργός αισθητικής και αποκατάστασης.

Facebook

Instagram

Instagram