26/09/2019 10:20

Η ιδιοκτήτρια της μπουτίκ Neutral Gallery μας αποκαλύπτει μικρές πτυχές της ζωής και της καθημερινότητάς της.

Στέφανη Χαραλάμπους – Σε πρώτο πρόσωπο

Πότε ήταν η τελευταία φορά που νιώσατε πραγματικά χαρούμενη;
Η τελευταία φορά που ένιωσα πραγματικά χαρούμενη ήταν όταν βρήκα τον τρόπο να συνδυάσω τις σπουδές μου (Διοίκηση Επιχειρήσεων) με το πάθος μου (τη μόδα). Ήταν κάτι που δούλευα στο μυαλό μου χρόνια και όταν έφτασα στο σημείο όπου ένιωσα έτοιμη να το υλοποιήσω ένιωσα πραγματικά χαρούμενη. Έτσι και άνοιξα το κατάστημά μου, μέσα από το οποίο μου δίνεται η ευκαιρία να αφοσιωθώ στο πάθος μου ενώ παράλληλα έχω τις βάσεις για το πως λειτουργεί μια επιχείρηση-που το απλοποιεί σε ένα μεγάλο βαθμό.

Ποιος είναι ο μεγαλύτερος στόχος σας, αυτή την περίοδο;
Ο μεγαλύτερος μου στόχος αυτή την περίοδο είναι να μάθω, να εξελιχθώ και να γίνω καλύτερη στη δουλειά μου, έτσι ώστε να πετύχω τους μακροπρόθεσμους στόχους που θέτω.

Θα προτιμούσατε να είχατε ένα κουμπί με το οποίο θα μπορούσατε να πάρετε πίσω τον χρόνο ή ένα κουμπί για να σταματήσετε τον χρόνο;
Πολλές φορές νιώθω ότι θα μπορούσα να κάνω κάποια πράγματα νωρίτερα/ καλύτερα και σκέφτομαι πως θα ήταν αν γύριζα πίσω τον χρόνο. Άλλες φορές, όταν κάτι καλό συμβαίνει σκέφτομαι πόσο ωραίο θα ήταν να σταματούσε ο χρόνος σε αυτή τη στιγμή. Η αλήθεια όμως είναι, ότι αν μου δινόταν η ευκαιρία να γύριζα το χρόνο πίσω κάποια άλλη εμπειρία που έζησα θα διαγραφόταν και αν τον σταματούσα κάποια επόμενη εμπειρία θα διαγραφόταν. Πιστεύοντας λοιπόν ότι οποιαδήποτε εμπειρία ζήσει κάποιος, όποιο άτομο συναντήσει και τα ερεθίσματα που λαμβάνει είναι αυτά που καθορίζουν το ποιος πραγματικά είναι, όχι δεν θα το προτιμούσα.

Εάν θα μπορούσατε να ταξιδέψετε αυτή την στιγμή, που θα πηγαίνατε;
Εάν μπορούσα να ταξιδέψω αυτή τη στιγμή, δεν υπάρχει αμφιβολία για το ότι θα ήμουν στο Παρίσι για την εβδομάδα μόδας.

Τι σας εμπνέει περισσότερο;
Δεν μπορώ να πω ότι η πηγή έμπνευσής μου είναι συγκεκριμένη, αφού όσο για τα σχέδιά μου όσο και για το προσωπικό μου στυλ μπορώ να εμπνευστώ από τα πάντα π.χ τη φύση, τη μόδα κάποιας άλλης δεκαετίας, τις ανάγκες της καθημερινότητας.

Θεωρείτε πως είστε εσωστρεφής ή εξωστρεφής χαρακτήρας;
Θεωρώ πως είμαι αρκετά εξωστρεφής, μου είναι πολύ εύκολο να γνωρίσω νέα άτομα ασχέτως με το αν έχουμε κοινά ή όχι.

Τι εντύπωση πιστεύετε ότι δίνετε όταν συναντάτε κάποιον για πρώτη φορά;
Η εντύπωση που δίνω όταν συναντήσω κάποιο για πρώτη φορά πραγματικά δεν ξέρω ποια είναι αφού ο καθένας μπορεί να σχηματίσει διαφορετική άποψη αναλόγως του τι περιμένει και τι θέλει να δει. Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι προσπαθώ να είμαι πάντα ευδιάθετη, θετική και καταδεχτική με οποιονδήποτε.

Τι σας κάνει να αισθάνεστε χαρά;
Αισθάνομαι πραγματικά χαρούμενη όταν νιώθω ότι κάνω βήματα προόδου στην επαγγελματική και προσωπική μου ζωή.

Ποια η στάση σας, σε ανθρώπους που ξέρετε ότι δεν μπορούν να σας προσφέρουν κάτι σε αντάλλαγμα;
Όπως ανέφερα πιο πριν, θεωρώ ότι το κάθε άτομο που συναντούμε μπορεί να μας προσφέρει κάτι χωρίς καν να το προσπαθήσει. Επομένως είναι αδύνατο να «ξέρουμε» αν κάποιο άτομο δεν μπορεί να μας προσφέρει κάτι, αλλά ακόμη και σε αυτή την περίπτωση η στάση μου είναι όπως σε οποιοδήποτε άλλο άτομο, προσιτή, καλοπροαίρετη και θετική.

Τι σας κάνει να αισθάνεστε πιο δυνατή;
Αυτό που με κάνει να αισθάνομαι πιο δυνατή είναι ο εαυτός μου. Όταν καταφέρνω και λύνω μόνη μου καθημερινά προβλήματα, τα οποία στο παρελθόν θα με αναστάτωναν, όταν καταφέρνω και χειρίζομαι τον εαυτό μου καλύτερα από ότι στο παρελθόν.

Ποιο είναι το μεγαλύτερό σας όνειρο;
Έχω πολλούς στόχους για το μέλλον, όχι όμως κάποιο μεγάλο όνειρο. Το «όνειρό μου» είναι να είμαι πάντα σε θέση να υλοποιώ τους στόχους μου.

Βρείτε την Στέφανη Χαραλάμπους και το κατάστημα νυφικών και occasion wear NEUTRAL GALLERY, στην οδό  Ενώσεως 19 στην Λεμεσό και στο τηλ.: 25 103569

Web: https://www.neutralgallery.com/
Facebook:
https://www.facebook.com/neutralgallery/  
Instagram: @NEUTRALGALLERY

Tags:
Cheap Website Traffic