25/09/2019 11:11

Υπόθεση απόπειρας φόνου διερευνά η Αστυνομία – Συνελήφθη 34χρονος

Υπόθεση απόπειρας φόνου διερευνά η Αστυνομία, για την οποία συνελήφθη 34χρονος και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Σε αστυνομική ανακοίνωση αναφέρεται ότι σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, γύρω στις 3.00 χθες το απόγευμα, ο 34χρονος φέρεται να επιτέθηκε με λεπίδα ξυραφιού εναντίον 28χρονου συναδέλφου του, ενώ οι δύο τους βρίσκονταν στο χώρο εργασίας τους, στην περιοχή Μόρφου.

Το περιστατικό κατήγγειλε στην Αστυνομία ο 28χρονος, ο οποίος μετέβηκε μαζί με τον εργοδότη του στον τοπικό Αστυνομικό Σταθμό, λίγο μετά τις 3.30 το απόγευμα. Εφερε τραύμα στην κοιλιακή χώρα, τραύμα στο στήθος και τραύμα στον βραχίονα του αριστερού του χεριού.

Ο 28χρονος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια έλαβε εξιτήριο.

Εναντίον του 34χρονου υπόπτου εξασφαλίστηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης, βάσει του οποίου μέλη της Αστυνομίας προχώρησαν στη σύλληψη του γύρω στις 8.30 χθες το βράδυ.

Εναντίον του διερευνάται υπόθεση απόπειρας φόνου, τραυματισμού και πράξεων που στοχεύουν την πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης.

ΚΥΠΕ

Tags:
Cheap Website Traffic