18/09/2019 20:16

ΚΑΙΤΗ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ – Beauty Stories

Η ιδιοκτήτρια του Beauty Center by Keti Charalambous, μας μιλά για θέματα ομορφιάς! 

Πως αισθάνεστε που οι πελάτες σας, σας δίνουν ψήφο εμπιστοσύνης σε θέματα ομορφιάς και περιποίησης;

Όσα χρόνια και αν περάσουν πάντα νιώθει όμορφα μια αισθητικός όταν οι πελάτισσές τις όχι μόνο την εμπιστεύονται, αλλά της το δείχνουν συστήνοντας και άλλο κόσμο. Αφήνονται στα χέρια σου με πλήρη εμπιστοσύνη σε ότι πιστεύεις ότι θα είναι το καλύτερο, με καινοτόμες θεραπείες και εξοπλισμό. Αυτή είναι η ανταμοιβή σου.

Πιστεύετε ότι οι Κύπριες γυναίκες προσέχουν γενικότερα το πρόσωπο και το σώμα τους;

Πιστεύω ότι οι Κύπριες όλο και πιο πολύ προσέχουν και περιποιούνται τον εαυτό τους. Πράγμα πολύ όμορφο κατά την γνώμη μου, γιατί αυτό σε κάνει να έχεις μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση ως γυναίκα. Μην ξεχνάτε ότι αν δεν αγαπήσουμε και φροντίσουμε πρώτα εμείς τον εαυτό μας, ποιος θα το κάνει για εμάς;

Τι υπηρεσίες προσφέρετε στο Beauty Center by Keti Charalambous;

Στο Beauty Center by Keti Charalambous προσφέρουμε θεραπείες σε ό,τι αφορά το πρόσωπο και το σώμα με διαμαντοθεραπείες, RF καθαρισμούς, θεραπείες προσώπου, αδυνάτισμα σώματος με RF, Lipo Laser και βεντούζα, όπως επίσης και αποτριχώσεις με Laser, ριζική αποτρίχωση, manicure, pedicure και μακιγιάζ. 

Τι συμβουλές ομορφιάς θα μας δίνατε για ενυδάτωση, για την περίοδο ακριβώς μετά το καλοκαίρι;

Η ενυδάτωση είναι ένα πολύ μεγάλο κεφάλαιο και πολύ σημαντικό επίσης. Ξεκινούμε με ένα βαθύ καθαρισμό, απολέπιση και προχωράμε σε ότι καινοτόμο υπάρχει για βαθιά ενυδάτωση και λάμψη. Με προϊόντα και τον κατάλληλο εξοπλισμό, μπορούμε να επαναφέρουμε την λάμψη και να ενυδατώσουμε όσο το δυνατό καλύτερα το δέρμα μας. 

Πως μπορούμε γενικότερα να επαναφέρουμε το σώμα μας και το πρόσωπό μας μετά το καλοκαίρι;

Σε γενικές γραμμές μπορούμε να τα επαναφέρουμε με διάφορους τρόπους όπως με προϊόντα ενυδάτωσης και απολέπισης. Στον χώρο μας υπάρχουν όλα τα καινοτόμα μέσα για το καλύτερο αποτέλεσμα. Όλες οι θεραπείες γίνονται ανάλογα με τις ανάγκες σας, είναι εξατομικευμένες και στοχεύουν στο να σας κάνουν να αισθάνεστε όμορφα και να δείχνετε ακόμα πιο… όμορφες!

Βρείτε την Καίτη Χαραλάμπους στο ινστιτούτο Beauty Center by Keti Charalambous στην Λεωφόρο Μεσόγης 162Α 8280 και στο τηλέφωνο 99 476588.

Facebook

Instagram: beauty_center_by_keti

Tags:
Cheap Website Traffic