08/09/2019 11:47

Έχασε τη μάχη για τη ζωή παιδάκι 2.5 ετών που ανασύρθηκε από πισίνα

Τραγωδία στην Πόλη Χρυσοχούς, όταν ένα μικρό παιδί από τη Ρωσία, έχασε τη ζωή του καθώς ανασύρθηκε αναίσθητο από την πισίνα κατοικίας στην Αργάκα όπου διαμένει μόνιμα η οικογένειά του.

Παρά τις προσπάθειες των ιατρών στο νοσοκομείο Πόλεως Χρυσοχούς δεν κατέστη δυνατόν το παιδάκι να ανακτήσει τις αισθήσεις του.

Το παιδάκι ηλικίας 2,5 ετών με τους Ρώσους γονείς του και τα άλλα δύο ανήλικα αδέλφια του σε έπαυλη στην Αργάκα, όταν το απόγευμα υπό συνθήκες που διερευνώνται βρέθηκε μέσα στην πισίνα ανεπιτήρητο.

Το παιδάκι εντοπίστηκε γύρω στις 5:45 από τους γονείς του να είναι αναίσθητο μέσα στο νερό και αφού το έβγαλαν έξω από την πισίνα, προσπάθησαν να το επαναφέρουν με μαλάξεις και πρώτες βοήθειες, ενώ παράλληλα ειδοποίησαν ασθενοφόρο και ιατρό και ενημέρωσαν την Αστυνομία.

Στη σκηνή έσπευσε ασθενοφόρο από το Νοσοκομείο Πόλης και στο παιδί δόθηκαν οι πρώτες βοήθειες (χρήση και απινιδωτή για καρδιοαναπνευστική αναζωογώνηση). Είχε παλμό ωστόσο δεν είχε τις αισθήσεις του κι έτσι μεταφέρθηκε με το ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Πόλης Χρυσοχούς.

Στο νοσοκομείο οι γιατροί κατέβαλλαν αγωνιώδεις προσπάθειες για την επαναφορά του. Δυστυχώς όμως οι προσπάθειες απέβησαν άκαρπες και το μικρό αγοράκι εξέπνευσε γύρω στις 7 το βράδυ.

Πηγή: philenews

Tags: