07/09/2019 11:01

Αυτοί οι τουρίστες τιμήθηκαν από τον Δήμο Αγίας Νάπας

Επαναλαμβανόμενοι τουρίστες από τη Σουηδία, τη Γερμανία και τη Μεγάλη Βρετανία τιμήθηκαν από τον Δήμο Αγίας Νάπας ως «Πρέσβεις Τουρισμού».

Σε γραπτή ανακοίνωση του Δήμου Αγίας Νάπας αναφέρεται ότι «τρία ζευγάρια τιμήθηκαν χθες από τον Δήμαρχο Γιάννη Καρούσο με αναμνηστική πλακέτα και το έμβλημα του «Πρέσβη του Τουρισμού της Αγίας Νάπας». Πρόκειται για τους Stefan και Kristin Nordback από τη Σουηδία, οι οποίοι πραγματοποίησαν 20 επισκέψεις, τους Γερμανούς Ernst Peter και Aenne Rosemarie Geb Philipp Klöpfel με 30 επισκέψεις και τους Βρετανούς Kenneth και Ann Evanson, με 50 επισκέψεις».

Κατά τη διάρκεια τελετής που πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Μέγαρο ο κ. Καρούσος «ευχαρίστησε τα τρία ζευγάρια για τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις τους και για το γεγονός ότι η Αγία Νάπα παρέμεινε για πολλά χρόνια ο μόνιμος προορισμός για τις διακοπές τους. Επίσης τους ενημέρωσε για το θεσμό του «Πρέσβη του Τουρισμού της Αγίας Νάπας», τους στόχους που έθεσε ο Δήμος με τη θέσπισή του και για το ηλεκτρονικό δίπλωμα, το οποίο θα τους αποσταλεί στο ηλεκτρονικό τους ταχυδρομείο».

Ο Δήμαρχος ανέφερε ακόμα ότι η έμπρακτη αγάπη των ξένων επισκεπτών προς την Αγία Νάπα «αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση, αφού την προβάλουν στις χώρες τους ως ένα καθ’ όλα αξιόλογο τουριστικό προορισμό. Σημείωσε επίσης ότι με τη βράβευση τους ανακηρύχθηκαν και επίσημα ως δημότες της Αγίας Νάπας».

Tags: