07/09/2019 16:18

Ακόμη 4 κιλά κάνναβης βρέθηκαν σε υποστατικό στη Λεμεσό

Άλλα τέσσερα κιλά κάνναβης εντόπισαν μέλη της ΥΚΑΝ κατά τη διάρκεια εξετάσεων σχετικά με τα 34 κιλά κάνναβης που είχαν εντοπιστεί σε υποστατικό στην Λεμεσό στις 29 του περασμένου Αυγούστου.

Η νέα ποσότητα ναρκωτικών εντοπίστηκε σήμερα στο αυτοκίνητο 45χρονου, ο οποίος τελούσε υπό κράτηση για την υπόθεση κατοχής των 34 κιλών κάνναβης. Το αυτοκίνητο του υπόπτου βρισκόταν στη φύλαξη της Αστυνομίας από τις 28 Αυγούστου, όταν ο ίδιος είχε συλληφθεί από τα μέλη της ΥΚΑΝ.

Συγκεκριμένα, το βράδυ της 28ης Αυγούστου, στο πλαίσιο διερεύνησης πληροφοριών για εμπορία ναρκωτικών, τα μέλη της ΥΚΑΝ ανέκοψαν αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 45χρονος σε περιοχή της Λεμεσού και σε έρευνα που ακολούθησε εντοπίστηκε εντός του αυτοκινήτου ένα γραμμάριο κοκαΐνης, με αποτέλεσμα ο 45χρονος να συλληφθεί.

Το ίδιο βράδυ, τα μέλη της ΥΚΑΝ σε συνεργασία με μέλη της Αστυνομίας των Βρετανικών Βάσεων, διενήργησαν έρευνα στην οικία 46χρονου σε περιοχή των Βρετανικών Βάσεων στην Λεμεσό, αφού υπήρχε υποψία ότι ο 46χρονος συνεργαζόταν με τον 45χρονο για τη διακίνηση ναρκωτικών.

Στην οικία του 46χρονου εντοπίστηκαν κατά την έρευνα δύο τυφέκια, ένα αεροβόλο, 215 πλήρη φυσίγγια πυροβόλου όπλου, διαμετρήματος 9 χιλιοστών, καθώς και το χρηματικό ποσό των €4,430, με αποτέλεσμα ο 46χρονος να συλληφθεί για την παράνομη κατοχή τους.

Ακολούθησε στις 29 Αυγούστου, έρευνα σε υποστατικό που φέρεται να διατηρούν οι 46χρονος και 45χρονος, επίσης σε περιοχή των Βρετανικών Βάσεων στην Λεμεσό, όπου εντοπίστηκαν σε τρεις ξύλινες κατασκευές, 34 αεροστεγείς συσκευασίες που περιείχαν συνολικά 34 κιλά κάνναβη. (Τα Αστυνομικά Δελτία Αρ. 1, ημερομηνίας 29/08/2019 και Αρ. 2, ημερομηνίας 30/08/2019, είναι σχετικά).

Οι 45χρονος και 46χρονος τέθηκαν υπό κράτηση από τις Αρχές των Βρετανικών Βάσεων, ωστόσο μετά από αίτημα των Αρχών της Δημοκρατίας και απόφαση Δικαστηρίου των Βρετανικών Βάσεων, οι δύο ύποπτοι εκδόθηκαν χθες το απόγευμα στις Αρχές της Δημοκρατίας για διερεύνηση της υπόθεσης.

Το πρωί σήμερα οι 45χρονος και 46χρονος οδηγήθηκαν ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, το οποίο εξέδωσε εναντίον τους διατάγματα κράτησης για περίοδο οκτώ ημερών, για συνέχιση των εξετάσεων.

Το αυτοκίνητο του 45χρονου, ερευνήθηκε στη συνέχεια από μέλη της ΥΚΑΝ στην παρουσία του ιδίου και σε κρύπτη στο χώρο αποσκευών του οχήματος εντοπίστηκαν ακόμη τέσσερις αεροστεγείς συσκευασίες με κάνναβη συνολικού βάρους τεσσάρων κιλών.

Η ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Λεμεσού) συνεχίζει τις εξετάσεις.

Tags:
Cheap Website Traffic