06/09/2019 11:40

Ο Πρόεδρος συναντάται με Λουτ, στη μιάμιση σελίδα έφθασε το έγγραφο για όρους αναφοράς

Σε εξέλιξη βρίσκεται από τις 11.15 η νέα συνάντηση της Ειδικής Απεσταλμένης του ΓΓ του ΟΗΕ με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Αναστασιάδη, στο Προεδρικό Μέγαρο, στο πλαίσιο της προσπάθειας για συνομολόγηση των όρων αναφοράς.

Στόχος είναι να διαφανεί αν μπορεί να υπερπηδηθεί ή όχι η εμπλοκή που παρουσιάστηκε. Διπλωματική πηγή ανέφερε πάντως πως η μισή σελίδα για τους όρους αναφοράς που αρχικά είχε ετοιμαστεί, στο πλαίσιο της προσπάθειας της κ. Λουτ, έφθασε τώρα στη μιάμιση σελίδα.

Η κ. Λουτ έφθασε στο Προεδρικό από τα κατεχόμενα όπου είχε ενωρίτερα σήμερα νέα συνάντηση και με τον Τ/κ ηγέτη Μουσταφά Ακιντζί.

Όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ αυτές φαίνεται να είναι οι τελευταίες συναντήσεις της κ. Λουτ με τους δυο ηγέτες, καθώς αναμένεται να αναχωρήσει από το νησί αργότερα σήμερα.

Στη συνάντηση της κ. Λουτ με τον Πρόεδρο Αναστασιάδη συμμετέχουν επίσης ο ΥΠΕΞ Νίκος Χριστοδουλίδης, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Πρόδρομος Προδρόμου, και ο Ε/κ διαπραγματευτής, Ανδρέας Μαυρογιάννης.

Η αξιωματούχος των ΗΕ έφθασε στην Κύπρο το περασμένο Σάββατο και πραγματοποιεί από την περασμένη Κυριακή καθημερινά χωριστές συναντήσεις με τους δυο ηγέτες.

Share this:
Tags:
Cheap Website Traffic