06/09/2019 15:35

Νεκρή Ε/κ στην Αυστραλία: Στα «τυφλά» ψάχνει η Αστυνομία

Στα τυφλά ψάχνει για την ώρα η αστυνομία του Μπρισμπέιν την υπόθεση θανάτου της Κύπριας Ιόλη Χατζηλύρα, απευθύνοντας έκκληση σε όσους μπορεί να είδαν ή να γνωρίζουν τι συνέβη στο πάρκο της πόλης στο οποίο βρέθηκε νεκρή η 26χρονη.

Σύμφωνα με αστυνομικό Τιμ Τρεσίζε που μετέχει στις έρευνες η αστυνομία εκτιμά ότι «η υγιής νεαρή γυναίκα» πιθανότατα πέθανε στο σημείο που βρέθηκε προσθέτοντας ότι «έγιναν προσπάθειες να κρυφτεί το πού ήταν το πτώμα μέσα στους θάμνους».

«Η Χατζηλύρα δεν ήταν εντελώς ντυμένη και φαίνεται ότι ορισμένα από τα ρούχα της και τα προσωπικά της αντικείμενα είχαν ανακατευτεί και αφαιρεθεί» είπε ο ίδιος προσθέτοντας, σύμφωνα με την ιστοσελίδα neoskosmos.com, ότι είναι ακόμα πολύ νωρίς για να πει κανείς αν δέχθηκε σεξουαλική επίθεση καθώς αναμένονται τα αποτελέσματα της νεκροψίας-νεκροτομής.

«Δεν έχουμε καμία ένδειξη που να δείχνει ότι την μετέφεραν στο πάρκο» είπε ακόμη ο αστυνομικός συμπληρώνοντας ότι δεν βρέθηκαν πουθενά το πορτοφόλι ή το κινητό τηλέφωνο της 26χρονης Κύπριας.

«Δεν γνωρίζουμε πώς έφτασε στο πάρκο, δεν γνωρίζουμε με ποιον ήταν μαζί και δεν γνωρίζουμε πώς βρέθηκε στο σημείο όπου εντοπίστηκε νεκρή» πρόσθεσε.

Όπως είπε «αν αποδειχθεί ότι πρόκειται για δολοφονία θα είναι ένα από τα πιο θλιβερά εγκλήματα που έχουμε αντιμετωπίσει με θύμα μια αθώα γυναίκα που θα έπρεπε να συνεχίσει τη ζωή της χωρίς να φοβάται ότι θα δεχθεί οποιαδήποτε επίθεση.

Ο αδερφός της 26χρονης περιέγραψε στην εφημερίδα «Brisbane Times» το σοκ και τη θλίψη του αμέσως μόλις πληροφορήθηκε τα θλιβερά νέα για τον θάνατο της αδερφής του, χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά από την οικογένειά της.

Πηγή: philenews / protothema.gr

Tags: