05/09/2019 22:35

Αυστραλία: Σοκαρισμένος ο αδερφός της 26χρονης Ε/κ που βρέθηκε νεκρή

Συντετριμμένος είναι ο αδερφός της 26χρονης Κύπριας που βρέθηκε νεκρή σε πάρκο της πόλης Brisbane στην Αυστραλία. Ο Αλέξανδρος – Μιχαήλ Χατζηλύρας ανέφερε πως η τελευταία φορά που είδε την αδερφή του Ιόλη ήταν το 2016, όταν αυτή επισκέφθηκε την Κύπρο μαζί με τους πατέρα τους, ενώ τόνισε πως δεν είχε καθημερινή επαφή μαζί της. Υπενθυμίζεται ότι οι Αρχές της Αυστραλίας εξετάζουν υπόθεση δολοφονίας.

Μιλώντας στην ιστοσελίδα Brisbane Times, ο αδερφός της 26χρονης ανέφερε πως πληροφορήθηκε για το θάνατο της αδερφής του από τον πατέρα τους, ο οποίος επικοινώνησε μαζί του τηλεφωνικώς και ήταν πολύ αναστατωμένος. Ανέφερε μάλιστα πως ο πατέρας του τού ζήτησε να μην πει τίποτα σε κανένα άλλο συγγενή και ότι ο ίδιος αφότου πληροφορήθηκε τα θλιβερά νέα βγήκε έξω γιατί δεν άντεχε να είναι μόνος. Ο Αλέξανδρος – Μιχαήλ είναι ο μεγάλος αδερφός της άτυχης Ιόλης.

«Αν είχα την ευκαιρία να της μιλήσω, θα της έλεγα αυτό που της έλεγα πάντα. Να προσέχει. Ήταν μεγαλόψυχη, ευγενική ψυχή και ελεύθερο πνεύμα. Συγχωρούσε πολύ εύκολα ακόμη και κάποιον που την είχε βλάψει. Η τελευταία φορά που της μίλησα ήταν την περασμένη εβδομάδα, όταν μου είπε πως ήθελε να επιστρέψει στην Κύπρο», ανέφερε ο κ. Χατζηλύρας, τονίζοντας πως επιθυμία του είναι να κρατήσει τις όμορφες οικογενειακές αναμνήσεις.

Άγρια δολοφονία 26χρονης Κύπριας στην Αυστραλία

Μιλώντας για την αδερφή του, ο κ. Χατζηλύρας ανέφερε πως αγαπούσε πολύ τα κοσμήματα, το μακιγιάζ και τη ζωγραφική και τόνισε πως ήταν πολύ ταλαντούχα και είχε καλλιτεχνική κλίση από νεαρή ηλικία.

Η 26χρονη Ιόλη Χατζηλύρα ζούσε στα προάστια της πόλης Brisbane και ήταν το τρίτο παιδί της οικογένειας Χατζηλύρα. Γεννήθηκε στην Κύπρο και η μητέρα της πέθανε από καρκίνο το 2014, ενώ οι συγγενείς της ζούνε στην Κύπρο.

Υπενθυμίζεται ότι η 26χρονη εντοπίστηκε σχεδόν γυμνή, με αίματα και μώλωπες, κοντά στις γραμμές του τρένου. Οι Αρχές της Αυστραλίας εξετάζουν υπόθεση δολοφονίας, ενώ διερευνάται και το ενδεχόμενο η 26χρονης να έπεσε θύμα βιασμού πριν από τη δολοφονία της.

Πηγή: philenews / brisbanetimes

Tags:
Cheap Website Traffic