29/08/2019 20:52

Φόνο εκ προμελέτης διερευνά η Αστυνομία, θύμα 12χρονο αγόρι, δράστης φέρεται η μητέρα

Φόνο εκ προμελέτης με θύμα ένα 12χρόνο αγόρι διερευνά η Αστυνομία. Δράστης φέρεται να είναι η μητέρα του ανήλικου.

Το έγκλημα φαίνεται να διαπράχθηκε στην κατοικία της μητέρας και του παιδιού της στο Γέρι. Η Αστυνομία ειδοποιήθηκε μετά το μεσημέρι. Η μητέρα εντοπίστηκε τραυματισμένη και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση. Εντοπίστηκε, σύμφωνα με πληροφορίες, από τον 52χρονο σύζυγό της.

O υπεύθυνος του ΤΑΕ Αρχηγείου Νεόφυτος Σιάηλος σε δηλώσεις σε χώρο κοντά στη σκηνή είπε πως στις 14.10 ειδοποιήθηκε η Αστυνομία ότι στο δεύτερο όροφο πολυκατοικίας βρίσκεται ένα πτώμα και δεύτερο πρόσωπο τραυματισμένο.

Πρόσθεσε πως η Αστυνομία μετέβη άμεσα στη σκηνή, όπου εντόπισε ένα παιδί ηλικίας 12 χρονών να είναι νεκρό στο κρεβάτι του και η μητέρα του να είναι τραυματισμένη στο χώρο του σπιτιού.

Σύμφωνα με τον κ. Σιάηλο, η μητέρα μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο ΤΑΕΠ στο ΓΝ Λευκωσίας με ασθενοφόρο και εισήχθη στο χειρουργείο.

Ο κ. Σιάηλος συνεχίζοντας ανέφερε πως οι προκαταρκτικές εξετάσεις που διενεργήθηκαν στη σκηνή από τους Αστυνομικούς και οι εξετάσεις που διενήργησαν οι ιατροδικαστές δείχνουν οικογενειακή τραγωδία.

Απαντώντας σε ερωτήσεις ο κ. Σιάηλος είπε πως από τις πρώτες εξετάσεις και ανακρίσεις που έγιναν φαίνεται να εμπλέκεται η μητέρα στο θάνατο του παιδιού.

Ερωτηθείς πως προκλήθηκαν τα τραύματα στο θύμα, απάντησε ότι στη σκηνή εντοπίστηκαν διάφορα αιχμηρά αντικείμενα που φαίνεται να χρησιμοποιήθηκαν για τη διάπραξη του αδικήματος που διερευνάται και το οποίο είναι φόνος εκ προμελέτης.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Cheap Website Traffic