17/08/2019 16:16

Πήγαν για ψάρεμα σε λίμνη κι «έβγαλαν» κροκόδειλο τεσσάρων μέτρων (Βίντεο)

Αντιμέτωποι με το δολοφονικό πρόσωπο ενός κροκόδειλου του αλμυρού νερού βρέθηκαν δύο νεαροί.

Αντιμέτωποι με το δολοφονικό πρόσωπο ενός κροκόδειλου του αλμυρού νερού βρέθηκαν δύο νεαροί φίλοι από το Κουίνσλαντ της Αυστραλίας, οι οποίοι είχαν πάει βόλτα για ψάρεμα σε παραθαλάσσια λίμνη της περιοχής.

Οι δύο νεαροί βρισκόντουσαν λίγη ώρα στις όχθες της λιμνούλας, μίας εκ των εκατοντάδων που βρίσκονται στην περιοχή κι οι οποίες φημίζονται για την «φιλοξενία» χιλιάδων δολοφονικών ερπετών, που αποτελούν τον φόβο και τον τρόμο των ντόπιων, καθώς το μήκος τους μπορεί να ξεπεράσει τα 5 μέτρα, ενώ σε ορισμένες περιπτώσεις ξεπερνά ακόμα και τα 6,5 μέτρα.

Όταν το καλάμι του ενός «τσίμπησα» αμέσως θεώρησαν ότι θα ξεπρόβαλε ένα από τα ψάρια της λίμνης, όμως τ6α πράγματα εξελίχθηκαν λιγάκι διαφορετικά από ότι περίμεναν, καθώς ναι μεν το αγκίστρι τους είχε πιαστεί στα σαγόνια ενός μεγάλου ψαριού, όμως κάτω από την επιφάνεια του νερού την ίδια λεία διεκδικούσε κι ένας τετράμετρος κροκόδειλος.

Οι δύο φίλοι πάλεψαν για να τραβήξουν έξω από τη λίμνη το ψάρι, όμως ο μεγαλύτερος θηρευτής της Αυστραλίας ακολούθησε το γεύμα του έξω από την λίμνη, τρέποντας σε άτακτη φυγή τους δύο νεαρούς, που δεν πίστευαν στα μάτια τους.

Fishing in Australia

What happens when you go fishing in Australia! 😱😱

Posted by Daily Mail Australia on Saturday, 10 August 2019

Τελικά και για καλή τους τύχη, η όρεξη του κροκόδειλου περιορίστηκε στο ψάρι και δεν επεκτάθηκε και στους ίδιους, με το όλο περιστατικό να καταγράφεται από το κινητό τους ενός αγοριού και να κάνει τον γύρο των social media.

Πηγή: Gazetta.gr

 

Tags:
Cheap Website Traffic