14/08/2019 20:59

Πονούσε για οχτώ ημέρες – Οι γιατροί έπαθαν σοκ όταν ανακάλυψαν τι είχε στο λαιμό του (pics)

Το παράξενο περιστατικό καταγράφηκε μέχρι και στο ιατρικό περιοδικό British Medical Journal.

Από θαύμα κυριολεκτικά σώθηκε ένας 72χρονος, μόλις 8 ημέρες μετά την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε.

Ο ηλικιωμένος άντρας παραπονέθηκε για πόνους στον λαιμό, οι οποίοι ήταν άσχετοι φαινομενικά με την επέμβαση στην οποία είχε υποβληθεί λίγες ημέρες νωρίτερα. Οι γιατροί του είχαν αφαιρέσει έναν καλοήθη όγκο από το στομάχι και τίποτα δεν μπορούσε να συνδέσει τα δυο περιστατικά μεταξύ τους.

Κατά την πρώτη επίσκεψη του άνδρα στα επείγοντα, οι γιατροί απέτυχαν να διαγνώσουν το πρόβλημα και έστειλαν τον 72χρονο σπίτι του με μια συνταγή αντιβιοτικών, στεροειδών και στοματικού διαλύματος.

Δείτε στην gallery τι συμβεί:

Από θαύμα σώθηκε ένας ηλικιωμένος άνδρας μετά από επέμβαση που υποβλήθηκε στο στομάχι. 8 ημέρες μετά παραπονέθηκε για πόνους στον λαιμό, μεταλλική γεύση και δυσκολία στην κατάποση. Οι γιατροί δεν ανακάλυψαν κάτι, έδωσαν αντιβίωση στον ασθενή και δεν συνέδεσαν την επέμβαση με τον πόνο στο λαιμό. Οκτώ μέρες μετά το αρχικό χειρουργείο, ο άνδρας εισήχθη ξανά στο νοσοκομείο με συμπτώματα πνευμονίας από εισρόφηση, μια σοβαρή μόλυνση στο στήθος.

Η τεχνητή οδοντοστοιχία είχε κολλήσει στο λαιμό του ασθενή και αν είχαν αργήσει λίγο ακόμα, τότε τα πράγματα θα ήταν μοιραία…

newsbomb.gr

 

 

Tags:
Cheap Website Traffic