07/08/2019 12:09

Εξαφάνιση Αγγλοκύπριας στην Ικαρία: Προσπάθειες να εντοπιστεί το στίγμα του κινητού

Συμπληρώθηκαν 48 ώρες από την εξαφάνιση της βρετανίδας αστροφυσικού Νάταλι Κρίστοφερ στην Ικαρία και η αγωνία κορυφώνεται για την 34χρονη, καθώς, παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες που καταβάλλονται από τις Αρχές, ακόμα δεν έχει βρεθεί κανένα ίχνος της.

Από χθες το βράδυ έχει μεταβεί στην Ικαρία, με ελικόπτερο που διέθεσε ο στρατός, κλιμάκιο της Διεύθυνσης Διαχείρισης Ανάλυσης Πληροφοριών (ΔΙΔΑΠ) της ΕΛΑΣ, με ειδικό εξοπλισμό γεωεντοπισμού, προκειμένου να εντοπίσει το στίγμα του κινητού τηλεφώνου της νεαρής γυναίκας.

Οι ειδικοί της Αστυνομίας, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, θα προσπαθήσουν να λύσουν το μυστήριο του κινητού τηλεφώνου, το οποίο, ενώ έδειχνε ότι ήταν κλειστό από προχθές το απόγευμα, ξαφνικά χθες έδωσε ξανά σήμα από κεραία των Φούρνων Ικαρίας, που είναι απέναντι από την περιοχή Κεραμέ Αγίου Κηρύκου, όπου εντοπίζονται οι έρευνες.

powered by Rubicon Project
Αμέσως έγινε προσπάθεια γεωεντοπισμού από την εταιρεία της κινητής τηλεφωνίας, η οποία δεν απέφερε καρπούς, γι’ αυτό κρίθηκε απαραίτητη η μετάβαση στην Ικαρία του κλιμακίου της ΔΙΔΑΠ.

Παράλληλα, συνεχίζονται, από αστυνομικούς, πυροσβέστες και εθελοντές, οι έρευνες, με τη συνδρομή και ελικοπτέρου της αστυνομίας στη δύσβατη περιοχή Κεραμέ, ενώ με τη φωτογραφία της αστροφυσικού αναζητούν ταυτόχρονα κάποιον άνθρωπο που μπορεί να την είδε και ίσως να βοηθήσει στον εντοπισμό της.

Ήδη έχει εκδοθεί Silver Alert.

Πηγή: newsbeast.gr

Tags:
Cheap Website Traffic