03/08/2019 16:05

Ο Όμιλος εταιριών Α.Μ.Papakyriakou είναι ο νέος αντιπρόσωπος των σημάτων Billabong, RVCA και ELEMENT στην Κύπρο

Μετά από 20 και πλέον χρόνια κυκλοφορίας τους στο εξωτερικό, τα σήματα Billabong, RVCA και ELEMENT του Ομίλου Boardriders, θα διανέμονται στην κυπριακή αγορά μέσω της A.M Papakyriakou.

Ο Όμιλος εταιριών Α.Μ. Παπακυριακού, συνεχίζει να αναπτύσσεται στον χώρο των action sports. Τα 3 νέα brands που προστίθενται στο πορτφόλιο της εταιρίας, είναι η Billabong, η RVCA και η ELEMENT οι οποίες ειδικεύονται στο surf, το skateboard, το snowboard και τον τομέα του fitness γενικότερα. Τα προϊόντα τους αποτελούνται από μοντέρνα ρούχα, υποδήματα και αξεσουάρ.

Η Διευθύνουσα Σύμβουλος της Α.Μ. Παπακυριακού, κ. Σόφη Παπακυριακού σημειώνει μεταξύ άλλων: «Είμαστε περήφανοι που τα 3 αυτά νέα Brands προστίθενται στο πορτφόλιο μας, κατατάσσοντας μας έτσι ως ηγέτες στον τομέα των αθλητικών ειδών ένδυσης, υπόδησης και αξεσουάρ στην λιανική και χονδρική αγορά.»

Για περισσότερες πληροφορίες για την εταιρία Α.Μ. Παπακυριακού, καλέστε στο τηλέφωνο + 357 2245 5500 ή/και επισκεφθείτε την ιστοσελίδα http://www.amp.com.cy/

Tags: