03/08/2019 18:34

Χριστιάνα Παναγιώτου & Δρ. Αφρούλα Καραμανή – Για ένα κοινό όνειρο

Μέσα από τις επαγγελματικές τους δραστηριότητες συμβάλλουν στην ενίσχυση του έργου «Ένα Όνειρο μια Ευχή».

Πρόσφατα αναλάβατε από κοινού μια προσπάθεια ενίσχυσης του «Ένα Όνειρο μια Ευχή». Πώς προέκυψε αυτή η ιδέα;

A.: Η ιδέα ήταν της κα. Χριστιάνας Παναγιώτου. Μόλις με προσέγγισε για να μου προτείνει να γίνει από κοινού αυτή η εκστρατεία, η απάντησή μου ήταν «βεβαίως».  Ήταν κάτι που ήθελα πολύ να κάνω, και νιώθω πολύ χαρούμενη που μ’ αυτόν τον τρόπο το πραγματοποιώ. Ευχαριστώ πολύ την Χριστιάνα για την εμπιστοσύνη και την τιμή να συνεργαστούμε σ’ αυτή την όμορφη προσπάθεια.

Χ.: Παρακολουθώντας το μεγάλο έργο  του συνδέσμου «Ένα Όνειρο μια Ευχή» και των ανθρώπων που αφιερώνουν τον πολύτιμο χρόνο τους για να στηρίζουν τον σύνδεσμο έτσι ώστε να πραγματοποιούν τις ευχές των παιδιών που πάσχουν από καρκίνο και συναφείς παθήσεις και να στηρίζουν τις οικογένειές τους ένιωσα μεγάλη συγκίνηση και θαυμασμό. Έτσι αποφασίσαμε από κοινού με την Δρ. Αφρούλα Καραμανή να στηρίξουμε  αυτή την προσπάθεια  γνωρίζοντας πως η ομαδικότητα μπορεί να φέρει καλύτερα αποτελέσματα και το ποσό που θα μαζευτεί να είναι μεγαλύτερο. Στόχος μας να πραγματοποιήσουμε όσες πιο πολλές ευχές παιδιών μπορούμε.

Μπορείτε να μας μιλήσετε για αυτή την πρωτοβουλία; 

X.: Αυτή η προσπάθεια έχει αρχίσει από την 1η Μαΐου και θα ολοκληρωθεί στις 14 Σεπτεμβρίου. Μέρος των εισπράξεων από τις επαγγελματικές μας δραστηριότητες αυτό το διάστημα θα δοθούν στον σύνδεσμο.

A.: Αυτή η προσπάθεια ξεκίνησε με σκοπό να συγκεντρώσουμε χρήματα από την προσωπική μας δουλειά στους χώρους εργασίας μας, αποθηκεύοντας μέρος των εσόδων μας. Στην συνέχεια σκεφτήκαμε πως σημαντική ήταν και η ενημέρωση του

κόσμου για το σπουδαίο έργο του «Ένα Όνειρο μια Ευχή», και αφού ενημερώσαμε τον σύνδεσμο για την προσπάθειά μας πήραμε την δική συγκατάθεσή τους και ξεκινήσαμε να ενημερώνουμε τους πελάτες και τους ασθενείς μας για την πρωτοβουλία μας, αλλά γενικότερα για το έργο του συνδέσμου με πόστερ που υπάρχει στους εργασιακούς μας χώρους. Επίσης ετοιμάσαμε ένα μικρό σχετικό βίντεο για ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του κόσμου το οποίο ανεβάσαμε στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.

Χ.: Να προσθέσω επίσης ότι, παράλληλα, έχουμε σχεδιάσει ένα μπλουζάκι με ένα μεγάλο χαμόγελο επάνω και το σλόγκαν «TRUE BEAUTY COMES FROM WITHIN». Το χαμόγελο συμβολίζει τα χαμόγελα που θα προσφέρουμε στα παιδιά. Σκοπός μας να ευαισθητοποιήσουμε όλο τον κόσμο και να διδάξουμε στα παιδιά μας πόσο σπουδαίο πράγμα είναι η προσφορά .

Α.: Θα ήθελα να αναφέρω εδώ πως ο κόσμος ήδη ευαισθητοποιήθηκε και μας ζητά να αγοράσει τα διαθέσιμα μπλουζάκια. Με αυτό τον τρόπο, μπορούμε να κάνουμε και ένα, και δυο και τρία και χίλια παιδιά να ξαναχαμογελάσουν. Μπορούμε να αλλάξουμε τον κόσμο των παιδιών.

Που μπορούμε να βρούμε τα συλλεκτικά μπλουζάκια και πόσα στοιχίζουν;

Χ.: Τα μπλουζάκια μπορείτε να τα βρείτε στους εργασιακούς μας χώρους. Στο Christiana Panayiotou Beauty and Makeup, στην οδό Αλέξανδρου Παπάγου 51 στην Πάφο.

A.: Τα συλλεκτικά μπλουζάκια διατίθενται στην τιμή των €20 και μπορείτε να τα βρείτε επίσης στο Ιατρείο μου, στο Perfect Smile Karamani Dental Clinic στην οδό Εισοδίων της Θεοτόκου 1 στην Πέγεια όπου τα έσοδα αποθηκεύονται για τον ίδιο σκοπό.

X.: Επίσης όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να παραγγείλει τα μπλουζάκια τηλεφωνικώς τα οποία μπορούν να παραδοθούν στην πόρτα σας. Για παραγγελίες μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα τηλέφωνα: 26 343777, 26 323322, 26323989.  

Πώς θα ολοκληρωθεί αυτή η προσπάθεια;

Χ.: Η προσπάθεια θα ολοκληρωθεί στις 14 Σεπτεμβρίου σε μια φιλανθρωπική εκδήλωση, παρέα με την Σοφία Βόσσου όπου και θα παραδοθούν στον σύνδεσμο όλες οι εισπράξεις.

A.: Αυτή η εκδήλωση θα λάβει μέρος στο Evgenios Hills Event Venue, όπου θα δεχτούμε ενημέρωση από το σύνδεσμο για την προσπάθεια και το έργο του γενικότερα και στην συνέχεια θα ακολουθήσει δεξίωση με μουσική και φαγητό.

Στηρίξτε το έργο «Ένα Όνειρο μια Ευχή» και παραγγείλτε το δικό σας μπλουζάκι από το Ινστιτούτο της Χριστιάνας Παναγιώτου στην οδό Αλέξανδρου Παπάγου 51 στην Πάφο και στο τηλ. 26323989, και στο Ιατρείο Perfect Smile Dental Clinic της Δρ. Αφρούλας Καραμανή στην οδό Εισοδίων της Θεοτόκου 1 στην Πέγεια και στο τηλ. 26 343777.

 Facebook: https://www.facebook.com/ChristianaP.BeautyandMakeup/

                       https://www.facebook.com/PERFECTSMILEKARAMANI/

 Instagram: @christianap.beautyandmakeup

                      @perfectsmile_smile_k_dental_clinic

Cheap Website Traffic