02/08/2019 18:46

Δεκάδες σκυλιά έχουν σημανθεί κατά την πρώτη μέρα λειτουργίας του προγράμματος σήμανσης σκύλων

Αρκετές δεκάδες σκυλιά έχουν σημανθεί, χθες Πέμπτη, κατά την πρώτη μέρα λειτουργίας του προγράμματος σήμανσης σκύλων όπως δήλωσε ο Υπουργός Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος Κώστας Καδής.

Το πρόγραμμα, όπως ανέφερε σε δηλώσεις του στο Υπουργείο, εντάσσεται στο ευρύτερο πλαίσιο της προσπάθειας για τα θέματα της ευημερίας των ζώων, τη μείωση των αδέσποτων σκυλιών, αλλά και την αποφυγή περιστατικών κλοπής σκυλιών.

«Προχωρούμε στη σήμανση πέραν των 25.000 χιλιάδων ζώων, με τη συνδρομή των κτηνιατρικών υπηρεσιών αλλά και των φιλοζωικών οργανώσεων και της Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Κύπρου», ανέφερε.

Είπε επίσης ότι έχουν σημανθεί αρκετές δεκάδες σκυλιά κατά την πρώτη μέρα λειτουργίας του προγράμματος και εξέφρασε την ελπίδα ότι αυτή η ροή θα συνεχιστεί έτσι ώστε να επιτευχθεί ο στόχος να μην υπάρχουν αδέσποτα σκυλιά στην Κύπρο, το κάθε σκυλί να έχει και όνομα και ιδιοκτήτη και εκεί όπου παρατηρούνται παρατυπίες σε θέματα είτε ευημερίας είτε κλοπών να είναι γνωστό ποιος είναι ο υπεύθυνος.

ΚΥΠΕ

Tags:
Cheap Website Traffic