31/07/2019 18:39

Βρήκε νεκρό βρέφος σε καταψύκτη

Σοκ έπαθε ένας άνδρας από τις ΗΠΑ όταν ανακάλυψε ότι η μητέρα του διατηρούσε στην κατάψυξη του σπιτιού της το νεκρό σώμα ενός βρέφους.

Ο Adam Smith από το Μιζούρι πήγε να καθαρίσει το διαμέρισμα όπου ζούσε για 20 χρόνια η μητέρα του, στο St. Louis, μετά το θάνατό της από καρκίνο του πνεύμονα. Καθώς καθάριζε το σπίτι ο Adam, σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζει, έπεσε τυχαία πάνω σε ένα μυστηριώδες κουτί που κρατούσε στην κατάψυξη, από τότε που ήταν παιδί.

Όταν, μάλιστα, o Adam είχε ρωτήσει στο παρελθόν τη μητέρα του για το περιεχόμενο του κουτιού, εκείνη του είχε απαντήσει ότι δεν είχε καμία δουλειά να ρωτά. Εκείνος ποτέ δεν άνοιξε το κουτί καθώς θεωρούσε ότι μέσα περιείχε κομμάτι από την γαμήλια τούρτα της μητέρας του. Αυτό όμως που ανακάλυψε τελικά ήταν κάτι εντελώς διαφορετικό.

«Μέσα υπήρχε μία ροζ κουβέρτα, μια κουβέρτα μωρού και όταν πλησίασα και ακούμπησα ένιωσα ένα πόδι», δήλωσε ο Adam στο KTVI. «Έβλεπα το κεφάλι του μωρού με τα μαλλιά, που ήταν ακόμα πάνω σε αυτό».

Η Αστυνομία ερευνά το θάνατο του βρέφους και ο Adam Smith θεωρείται ύποπτος.

«Ποιος άραγε κρατά το παιδί του σε ένα κουτί για ένα τόσο μεγάλο διάστημα χωρίς να μιλά ποτέ για αυτό; Είναι απλά τρελό», δήλωσε Adam.

«Περιμένω τα αποτελέσματα της νεκροψίας για να δω αν το μωρό ανέπνευσε έστω και λίγο. Δεν μπορώ να διανοηθώ ότι η μητέρα μου έκανε κάτι κακό», δήλωσε σοκαρισμένος.

Σύμφωνα με τα όσα ισχυρίζεται ο ίδιος, η μητέρα του τού είχε πει ότι είχε χάσει στη γέννα ένα παιδί.

Επίσης είχε ακούσει και από έναν συγγενή ότι η μητέρα του είχε αποκτήσει δίδυμα στο παρελθόν, αλλά έχασε το ένα πάνω στη γέννα και το άλλο το έδωσε για υιοθεσία.

newsbomb.gr

Share this:
Tags:
Cheap Website Traffic