31/07/2019 18:55

Κλειστοί λόγω εργασιών, χώροι στάθμευσης της επίχωσης Λεμεσού

Ο Δήμος Λεμεσού ενημερώσει τo κοινό ότι, λόγω εργασιών στο αποχετευτικό σύστημα, θα παραμείνουν κλειστοί δυο χώροι στάθμευσης στον παραλιακό δρόμο της επίχωσης (3 και 4), από τις 5 μέχρι τις 10 Αυγούστου.

Προτρέπονται οι οδηγοί που χρησιμοποιούν καθημερινά τους χώρους στάθμευσης, όπως χρησιμοποιούν άλλους χώρους δημόσιους ή ιδιωτικούς επί της παραλιακής οδού καθώς και τον ιδιωτικό χώρο στάθμευσης του Γ.Σ.Ο.

Εξάλλου σε ανακοίνωση του, το Συμβούλιο Αποχετεύσεως Λεμεσού – Αμαθούντας (ΣΑΛΑ) ενημερώνει πως αύριο, Πέμπτη 1η Αυγούστου και ώρα 7:00, μέχρι το Σαββάτο 2 Αυγούστου και ώρα 16:00, θα εκτελούνται εργασίες στο αποχετευτικό σύστημα στη δεξιά λωρίδα του παραλιακού δρόμου, με κατεύθυνση τη Λευκωσία, από το ύψος του ποταμού Γερμασόγειας, μέχρι την οδό Αμπελακίων.

Θα γίνεται εκτροπή της τροχαίας κίνησης για τα οχήματα που κινούνται στον παραλιακό δρόμο με κατεύθυνση προς το παλιό λιμάνι και που επιθυμούν να στρίψουν δεξιά προς την οδό Αμπελακίων και για τα οχήματα που κινούνται στην οδό Αμπελακίων και επιθυμούν να κατευθυνθούν προς το κέντρο της πόλης.

Τέλος, καλείται το κοινό όπως ακολουθεί τα σήματα τροχαίας και επισημαίνεται ότι οι εργασίες θα εκτελούνται κατά τις βραδινές ώρες.

ΚΥΠΕ