27/07/2019 10:46

«Νέα» παραλία στην Αγία Νάπα – Δες τις λεπτομέρειες

Έτοιμη για το κοινό είναι η παραλία λουόμενων «Άμμος του Καμπούρη» στην Αγία Νάπα, αφού έχει αποπερατωθεί η αναβάθμισή της.

Σύμφωνα με τον Δήμαρχο Γιάννη Καρούσο, στην παραλία έχουν γίνει σημαντικά έργα βελτίωσης όλου του χώρου και των διευκολύνσεων για τους λουόμενους.

Πρόκειται για την πρώτη δημόσια παραλία στην Αγία Νάπα που προσφέρει τέτοιου είδους ποιότητα, ανέφερε συγκεκριμένα, προσθέτοντας πως στόχος του Δήμου είναι οι τοπικές αρχές να διασφαλίσουν ότι η διαχείριση των παραλίων θα μένει στο Δήμο με όλα τα συνεπακόλουθα οφέλη και να διατηρούμε , πρόσθεσε τις θέσεις εργασίας που έχουμε δημιουργήσει.

Σε δελτίο Τύπου του Δήμου αναφέρεται πως η παραλία αναβαθμίστηκε σε διεθνή πρότυπα προσφέροντας υπηρεσίες ακόμα μεγαλύτερης απόλαυσης και χαλάρωσης.

Η Άμμος του Καμπούρη, πλέον, ξεχωρίζει από τις νέες πολυτελείς ξαπλώστρες, ομπρέλες και οικογενειακά κρεβάτια. Η νέα αυτή σειρά είναι κατασκευασμένη από υψηλής αντοχής μασίφ ξύλα Ιρόκο σε σκούρο καφέ με χρυσίδουσα απόχρωση χρώμα. Τα πανιά και τα υφάσματα είναι σε αποχρώσεις της άμμου. Όλα τα υλικά είναι φιλικά προς το περιβάλλον και δημιουργούν μια επιπλέον χαλαρωτική ατμόσφαιρα, αναφέρεται.

Σκοπός του έργου ήταν να σχεδιαστούν έπιπλα τα οποία να συμβαδίζουν με το περιβάλλον της παράλιας και να προσφέρουν τη μέγιστη άνεση και πολυτέλεια στους επισκέπτες, προστίθεται.

Το έργο αυτό είναι στο πλαίσιο του Συμμετοχικού Προϋπολογισμού του Δήμου Αγίας Νάπας και την υπέβαλε ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Ξενοδόχων.

Η Αγία Νάπα έχει θέσει ως στόχο την πλήρη αναβάθμιση των υπηρεσιών στις παραλίες του Δήμου, οι οποίες να προσφέρουν ποιοτικές υπηρεσίες στους επισκέπτες.η χρέωση παραμένει στα 2.5 ευρώ ανα κρεβατάκι όπως ήταν και πριν.

Το έργο επιμελήθηκε ο Δήμος Αγίας Νάπας σε συνεργασία με την designer Bianca Minides .

Tags: