27/07/2019 12:47

Φρίκη: Έψαχναν την γυναίκα για τρία χρόνια – Η μακάβρια αλήθεια κρυβόταν στο σπίτι της

Ένα απίστευτα φρικιαστικό περιστατικό αποκαλύφθηκε όταν Αστυνομικοί επισκέφτηκαν το σπίτι της 57χρονης Valerie στο Αμπερντίν για να δουν σε τι κατάσταση βρισκόταν.

Η γυναίκα βαριανάσαινε και προσπαθούσε να κρατηθεί στη ζωή μέσα σε τόνους σκουπιδιών, καθώς ήταν ρακοσυλλέκτρια. Οι Αστυνομικοί αμέσως μετέφεραν με ασθενοφόρο την 57χρονη στο νοσοκομείο προκειμένου να της παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Στη θέα των Αστυνομικών, οι γείτονες θορυβήθηκαν και έσπευσαν να μάθουν τι συνέβη. Ωστόσο, η παρέμβασή τους ήταν καθοριστική, καθώς αποκαλύφθηκε το φρικτό μυστικό της Valerie, η οποία από το νοσοκομείο θα οδηγηθεί στη φυλακή.

Δείτε τι συνέβη:

Ένα απίστευτα φρικιαστικό περιστατικό αποκαλύφθηκε όταν Αστυνομικοί επισκέφτηκαν το σπίτι της 57χρονης Valerie στο Αμπερντίν για να δουν σε τι κατάσταση βρισκόταν.Η γυναίκα βαριανάσαινε και προσπαθούσε να κρατηθεί στη ζωή μέσα σε τόνους σκουπιδιών, καθώς ήταν ρακοσυλλέκτρια.  Οι Αστυνομικοί αμέσως μετέφεραν με ασθενοφόρο την 57χρονη στο νοσοκομείο προκειμένου να της παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Στη θέα των Αστυνομικών, οι γείτονες θορυβήθηκαν και έσπευσαν να μάθουν τι συνέβη. Ωστόσο, η παρέμβασή τους ήταν καθοριστική, καθώς αποκαλύφθηκε το φρικτό μυστικό της Valerie, η οποία από το νοσοκομείο θα οδηγηθεί στη φυλακή.

Οι γείτονες αποκάλυψαν στους Αστυνομικούς ότι η μητέρα της 57χρονης αγνοούνταν εδώ και τρία χρόνια. Κανείς δεν την είχε δει, ενώ η Valerie δεν επέτρεπε σε κανέναν να μπει μέσα στο σπίτι της.

Όπως είπαν, τους είχε πει ότι η μητέρα της πήγε σε συγγενείς της και φιλοξενούνταν τον τελευταίο καιρό σε κλινική. Όμως κανείς δεν το είχε πιστέψει.

Οι Αστυνομικοί μετά τις καταγγελίες έκαναν φύλλο και φτερό το σπίτι της 57χρονης. Μετά από 7 ημέρες ερευνών μέσα στους τόνους σκουπιδιών ανακάλυψαν την φρικτή αλήθεια.

Βρήκαν μέσα στα σκουπίδια το πτώμα της μητέρας της Valerie, της 83χρονης Gaynor Jones. Το ακόμα πιο φρικιαστικό ήταν ότι το πτώμα της ήταν καλυμμένο με αλάτι προκειμένου να μην μυρίζει.

Όταν ενημέρωσαν την 57χρονη για το μακάβριο εύρημα, είπε ότι η μητέρα της χτύπησε και τελικά κατέληξε, ενώ δεν μπορούσε να πει γιατί ήταν καλυμμένη με αλάτι. Αξίζει ωστόσο να σημειωθεί ότι εθεάθη το Δεκέμβριο του 2015 να αγοράζει 4 σακιά αλάτι!

 

Cheap Website Traffic