26/07/2019 14:24

Υπο εξαήμερη κράτηση οι επτά ύποπτοι για την υπόθεση του ομαδικού βιασμού στην Αγία Νάπα

Την 6ημέρη κράτηση των επτά υπόπτων για την υπόθεση του ομαδικού βιασμού Βρετανίδας 19 ετών στην Αγία Νάπα, αποφάσισε σήμερα το Επαρχιακό Δικαστήριο Αμμοχώστου για σκοπούς διερεύνησης της υπόθεσης.

Η διαδικασία διεξήχθη κεκλεισμένων των θυρών λόγω της ηλικίας του ενός εκ των υπόπτων, ο οποίος είναι ανήλικος, αίτημα το οποίο υπέβαλε η κατηγορούσα αρχή.

Σε δηλώσεις του, ύστερα από την ακροαματική διαδικασία ο δικηγόρος των τριών υπόπτων Νιλ Γιάλοβιτς εξέφρασε τη βεβαιότητα του πως οι πελάτες του είναι αθώοι.

«Γνωρίζω όλα τα γεγονότα και ξέρω πως είναι αθώοι οπότε θα φροντίσω ώστε να επιστρέψουν στο σπίτι τους το συντομότερο» δήλωσε, ενώ ανέφερε πως η Αστυνομία πρέπει να διερευνήσει ακόμα πολλά πράγματα ως προς την καταγγελία της παραπονούμενης.

Σχετικά με τον φερόμενο εντοπισμό DNA ενός από τους υπόπτους στη σκηνή, είπε πως είναι κάτι που και ο ίδιος πρέπει να ψάξει, κάτι που θα κάνει προσεχτικά ώστε να διασφαλίσει την εικόνα του πελάτη του.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι ανακριτικές αρχές πρέπει να εξετάσουν είκοσι και πλέον στοιχεία σχετικά με την υπόθεση.

Υπενθυμίζεται ότι χθες αργά το απόγευμα αφέθηκαν ελεύθεροι πέντε νεαροί, οι οποίοι διαφάνηκε από τις εξετάσεις DNA αλλά και από τις ανακρίσεις, ότι δεν είχαν εμπλοκή.

Cheap Website Traffic